Meltem Demirörs: “Bitcoin rallisi kurumsal yatırımcıların ilgisini çekti.”
Meltem Demirörs: “Bitcoin rallisi kurumsal yatırımcıların ilgisini çekti.”

Meltem Demirors’den Bitcoin öngörüsü geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dijital varlık yönetimi şirketi CoinShares’in baş strateji sorumlusu Meltem Demirors, kanıtlanmış bir teknoloji olarak Bitcoin ile paradigma kaymalarının devam ettiğini söylüyor.

Meltem Demirors’e göre Bitcoin’de ‘long’ olmak en iyi tercih!

Meltem Demirors’e göre, laik yatırım eğilimleri uzun vadede bir yörüngede hareket etme eğiliminde olduğundan, işletmeleri ve altyapıları dönüştürmeyi yavaşlatan büyük bir etkiye sahip olabilirler. Uzmana göre Bitcoin, döngüsel olarak çalışan bir yatırım aracıdır. Meltem Demirors’e göre, bu döngü Bitcoin’in 2018’de görkemli çöküş ile sonuçlanan boğa aşamasından düştükten sonra “dağıtım süresine” girdiğini gösteriyor.

Meltem Demirors’a göre Bitcoin gerçekten önemli ve popüler bir yatırım aracı ve uzun vadede yatırımcılarına getiri sağlayabilir. Meltem Demirors’a açıklamalarına şunları ekliyor:

Kısa vadeli volatiliteye (veya bir momentum ticaretine) odaklanmak yerine, Bitcoin için gerçek seviyelere odaklanıyorum. 10 veya 20 yıl boyunca Bitcoin’de ‘long’ olmak ister misiniz? Finansal tavsiye değil! 

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin