Bitcoin
Bitcoin

Bitcoin, kripto yatırım ürünlerine yapılan girişlerin %98’ini oluşturarak parlamaya devam ediyor.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinShares’e göre, geçtiğimiz hafta Bitcoin’e 56 milyon dolarlık giriş yapıldı ve bu dijital varlık yatırım ürünlerine yapılan tüm yatırımların %98’ini oluşturdu.

Avrupa merkezli kripto yatırım şirketi CoinShares, en son “Dijital Varlık Fonu Akış Raporu”nu 11 Nisan’da yayınladı ve dijital varlık yatırım ürünlerinin geçtiğimiz hafta 57 milyon dolarlık giriş ile olumlu bir duygu hissettiğini, böylece bu ürünlerin yılın başından beri net bir pozisyona geçtiğini açıkladı. Bununla birlikte, “haftalık hacimler 970 milyon dolarda düşük kaldı.” Ayrıca, küresel Bitcoin borsa piyasası da düşük hacimler gördü ve haftalık 18 milyar dolarlık hacim, “yılın başından beri ortalama hacmin sadece %25’i kadar” oldu. Bitcoin ise şu anda 29.982 dolardan işlem görüyor.
Bitcoin'e 56 milyon dolarlık giriş yapıldı ve bu dijital varlık yatırım ürünlerine yapılan tüm yatırımların %98'ini oluşturdu.

CoinShares’in raporuna göre, yatırımcıların başlıca tercihi Bitcoin oldu.

Bitcoin, tüm girişlerin %98’ini oluşturan 56 milyon dolarlık bir giriş gördü. Bununla birlikte, kısa Bitcoin pozisyonları 0,6 milyon dolarlık küçük bir çıkış yaşadı. Ayrıca, Uniswap’in UNI, Polkadot’un DOT ve Polygon’un MATIC gibi alternatif kripto para birimleri de sırasıyla 1 milyon doların altında küçük girişler gördü.

Bitcoin, geçtiğimiz haftadan bu yana yatırımların %98'ini alarak yükselişe geçti - Kripto Para Haber

Raporda ayrıca, ABD’deki yatırımcıların öncülüğünde, 27 milyon dolarlık girişle, Almanya, İsviçre ve Kanada’nın da olumlu bir duygu hissettiği, sırasıyla 17 milyon dolar, 13 milyon dolar ve 2,2 milyon dolarlık girişlerle, dijital varlıklara karşı güvenin geniş bir şekilde arttığını belirtiyor.

Öte yandan, Ethereum ağındaki Shapella güncellemesi 12 Nisan’da yapılacak olmasına rağmen, Ether girişleri 600.000 dolarlık küçük bir seviyede kaldı. Bu, yatırımcıların güncellemenin etkisi hakkında daha da güven kazanana kadar ETH’ye yatırım yapmaktan çekindiklerini gösteriyor. Ayrıca, blok zinciri hisseleri de 2,1 milyon dolarlık küçük bir giriş gördü ve bu da piyasa segmentinin nispeten sakin bir hafta geçirdiğine işaret ediyor.

cointelegraph.com


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin