Araştırmacılardan yeni Satoshi iddiası geldi – kim olduğu açığa mı çıkıyor?
Araştırmacılardan yeni Satoshi iddiası geldi – kim olduğu açığa mı çıkıyor?

Bitcoin, mucidi Satoshi Nakamoto’nun öngörüsü yolunda ilerliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tanınmış kripto savunucusu Adam Back, The Lightning Network’teki gelişmeleri ve Bitcoin ekosistemi üzerindeki etkilerini anlattığı bir röportaj yaptı. Kripto para biriminin küresel kabulü konusunda, Back, tarihsel ve göreceli olarak düşük enflasyon oranlarına sahip ülkelerin artık “daha ​​yüksek enflasyon beklentisi “içinde olduklarını iddia etti.

Yukarıdaki bahsedilen beklentinin bir sonucu olarak, Back, bu ülkelerdeki vatandaşların, İsviçre Frangı’nı, değer kaybeden yerel para birimlerine karşı korunma amacıyla satın aldıklarını ekledi. Uzun vadede, herhangi bir hükümetin istikrar sağlama çabalarının sonunda insanların harcama gücünü olumsuz etkileyeceğini, tasarrufları aşındıracağını ve daha düşük verim sağlanacağını düşünüyor. Daha da ileri zamanlarda “Bitcoin, çevresinde ilginç bazı sonuçlara sahip birkaç yerden biri” şeklinde bir yorum yaptı.

“Bir Bitcoin vadeli hesabı için yatırılan tutara oldukça yüksek faiz oranları (% 5-10) ödenecek, bu arada çoğu bankacılık kurumu avro veya ABD doları cinsinden, temel olarak yüzde 1’in altına düştü.

Bitcoin, son derece değişken bir varlık olarak görse bile, Back, “portföylerinin değerini potansiyel olarak iki katına çıkarabileceğini” belirterek BTC’ye yüzde 5 portföy tahsisi ayırmanın önemine dikkat çekti.

Ayrıca, Satoshi’nin başlangıçta bugünün dominant kripto parasının benimsenmesini sağlamak için çeşitli forumlarda aktif olduğunu vurguladı. Dedi ki

“Protokolün genellikle değişmez olması gerektiği fikri, ilk görevlerden birinde de vardı. Bence Belli ki görüşte dikkat çekici derecede iyi olan bazı ilginç öngörülerde bulundu. ”

Ayrıca Bitcoin’in “ geleneksel paraya rakip olarak kullanılmaya başladığında” altını taklit ettiği gerçeğini de vurguladı.

ambcrypto

Son Bitcoin gelişmelerini buradan okuyabilirsiniz…

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin