Bu ay yüzde 230 artan DeFi tokeni Binance’te listelendi!
Bu ay yüzde 230 artan DeFi tokeni Binance’te listelendi!

Binance fiat-kripto ticareti için üçüncü taraf hizmetlerini kullanacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Binance ’ın yaklaşan doğrudan fiat-kripto para alım satım hizmeti, Rus rublesinden başlayarak üçüncü taraf hizmetleriyle sağlanacak.

Bilgi, Binance CEO’su Changpeng Zhao “CZ” tarafından Salı günü Rus haber ajansı RBC’ye verdiği röportajda açıklandı. CZ, bu üçüncü taraf hizmetlerin adlarını açıklamadı.

Bu hafta başlarında Binance.com’un platformunda fiat ve kripto arasında doğrudan alım satım için destek eklemeye hazırlandığını bildirmiştik.

CZ, RBC röportajında ​​Binance olarak kullanıcıların döviz hesaplarına bağlı banka kartları da çıkarmayı planladığını söyledi. Şu anda, borsa kartı Simplex ve Koinal gibi üçüncü taraf hizmetleri aracılığıyla debit kart, kripto alımlarını kolaylaştırıyor.

RBC röportajında ​​CZ, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in blok zincir alanındaki en etkili kişi olduğuna inandığını söyledi. Daha sonra, bir tweet’te CEO, “bunu şakayla karışık söylediğini” belirtti. CZ, Rusya’nın yakında kripto para birimi düzenlemeleriyle ilgili bir tasarıyı kabul edeceğine de inanıyor.

Ayrıca, CZ, yasadışı faaliyetlerde bulunanların Binance’tan uzak durmalarını söyledi:

Kural olarak, herhangi bir düzenleyiciye toplu olarak bilgi sağlamaz. Ancak bireysel vakalarda – evet … Bu nedenle, eğer suça karışmışsanız, Binance’dan uzak durun.

İlginçtir ki, CZ ayrıca Binance’ı bir sonraki Amazon veya Facebook olarak gördüğünü söyledi.

theblockcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin