Bitcoin milyoneri Tim Draper, BTC'nin benimsenmesi hakkında konuştu
Bitcoin milyoneri Tim Draper, BTC'nin benimsenmesi hakkında konuştu

Bitcoin milyoneri Tim Draper, BTC’nin benimsenmesi hakkında konuştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimlerinin doğuşundan beri Bitcoin benimsenmesi konusu tartışılıyor. Birçok kişi BTC benimsenme oranının, genel olarak dijital para birimlerinin genel kabulü ile bağlantılı olduğuna inanıyor. Ancak Tim Draper bunun bu kadar basit olmadığı görüşünde.

Bloomberg tarafından yayımlanan bir habere göre Amerikalı risk sermayesi yatırımcısı Tim Draper, Bitcoin’in kendi verimliliği nedeniyle özgün bir büyüme sergileyeceğini söyledi.

Tim Draper: “Bitcoin 250 bin dolara ulaşacak.”

Draper, piyasa değerine göre en büyük kripto paranın hükümetler tarafından desteklenen diğer para birimlerinden daha iyi olduğunu belirtti. Milyarder yatırımcılar önde gelen Bitcoin destekçilerinden biri olarak görülüyor. Bitcoin adopsiyonu hakkındaki düşüncelerinin yanı sıra, Draper kripto para fiyatının önümüzdeki iki yıl içinde 250.000 dolara ulaşacağını öngörüyor.

Bitcoin’e sahip olmadan önce Draper, Tesla ve Skype gibi büyük şirketlere yatırım yapmıştı.  2014 yılında yapılan bir BTC açık artırmasını kazanan Draper o günden beri Bitcoin tutuyor. O dönem 1 Bitcoin yaklaşık 600 dolardı ve Draper toplam 29.656 BTC elde etmişti.

Bu haberin yazıldığı esnada söz konusu tutar yaklaşık 267 milyon dolara tekabül ediyor. BTC’nin zirve yaptığı 2017 yılında bu BTC’lerin yaklaşık karşılığı 594 milyon dolardı. Bu süreçte Draper’in BTC varlıklarını sattığı düşünülüyor. Günümüzde ise kendisinin ne kadar kripto parası olduğu bilinmiyor ancak “çok fazlasına sahibim” şeklinde bir yorumu var.

O yıllarda BTC fiyatının 10 bin dolara ulaşacağını öngören Draper haklı çıkmıştı.

cryptopolitan

Bitcoin balinası yatırımcıları uyardı: “Halving yanılgısına düşmeyin!”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. Sanal para ne kadar güvenli bilmiyorum

    Reply
Bizi Takip Edin