Bitcoin 10.000 doları kırabilecek mi? Araştırma firması rapor yayımladı
Bitcoin 10.000 doları kırabilecek mi? Araştırma firması rapor yayımladı

Ünlü analist Bitcoin için yükselişe işaret eden 2 göstergeyi paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen hafta 9.400 doları aşan Bitcoin son dönemde 9.000 dolada konsolide oluyor. Kripto para birimi gün boyunca 8.700 dolar ile 9.200 dolar arasında işlem gördü ve bu aralıktan kesin bir çıkış gösteremedi.

Bazıları bunun bir piyasa zirvesinin göstergesi olduğunu söylese de hatrı sayılır bir kesim BTC’nin bazı teknik sinyallere sahip olduğuna ve daha da yükseleceğine inanıyor.

Byzantine General: “Bitcoin güçlü bir boğa trendine giriyor.”

Mart ayındaki çöküşten bu yana Bitcoin çok dik bir toparlanmaya girdi. Çöküşten sonraki sadece yedi hafta içerisinde ve BTC %100’ün üzerinde yükseldi. Telegram kanalında takipçilerine seslenen trader Byzantine General’a göre bu hamle bir boğa trendinin başlangıcı olabilir.

BTC’nin yükselişe geçeceğini söyleyen iki işaret var

Kullanılan göstergelerin adı açık olmasa da, grafik Bitcoin için açıkça olumlu iki işaret gösteriyor. O işaretler şöyle:

  • Bitcoin bir satın alma bölgesinden çıktı. Bu, en son Aralık 2019 ve Nisan 2019’da görülen bir trend.
  • Dip gösterge son zamanlarda yükseliş eğilimi sergiledi. Gösterge son olarak bunu 2020 başında 7.000 doların altında yapmıştı

Teknik göstergelerin olumlu seyrinin yanı sıra bir üst düzey trader kripto para biriminin anahtar seviyelerin üzerine çıktığını söyledi:

  • Yıllık hacim ağırlıklı ortalama fiyat
  • 200 günlük basit hareketli ortalama
  • Ve bir günlük Ichimoku Bulutu

Sektörün önde gelenleri halving’e büyük güven besliyor

Ayrıca üst düzey bir firmadan da kripto para biriminin yükselişe geçeceğini işaret eden bazı yorumlar geldi. Fundstrat Global Advisors’ın dijital stratejisti David Grider, perşembe günü yayımladığı yazısında firmasının Bitcoin’e yönelik hamleler yapacağını ve özellikle halving’i pozitif bir katalizör olarak gördüklerini belirtti.

Fiyatların halving sonrasında yükselişe geçeceğini ve bu yükselişin 12 ay boyunca ivme kazanacağını düşünüyoruz.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin