Bitcoin milyoneri: “Litecoin uzun süredir ölü.”
Bitcoin fiyat tahmini: Nefesler tutuldu! Bugünkü kapanış haftayı belirleyecek

Bitcoin milyoneri: “Bitcoin ve Litecoin öldü.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin için karanlık bir günü daha geride bırakıyoruz. Kripto para, bir kez daha yeni bir düşüş seviyeyi gördü. Yazım sırasında Bitcoin, son 24 saatte yüzde 3’lük düşüşle 3.208 dolardan işlem görüyor. BTC özellikle BitMEX, Coinbase Pro ve Bitstamp gibi bazı pazarlarda farklı fiyatlardan işlem görüyor. Hafta başladığından beri, Bitcoin 500 dolara yakın kaybetti. Paranın yakın geleceği analistlere göre, özellikle hafta sonuna girildiği için kasvetli görünüyor. Tarihsel olarak bakıldığında genellikle kripto paraların hafta sonları çok zayıf performans gösterdiğini biliyoruz. Bitcoin milyoneri Erik Finman ise çöküş piyasasına dair umutsuzluğu perçinliyor ve Bitcoin ve Litecoin’in öldüğünü iddia ediyor.

Bitcoin (BTC) 3.000 dolar seviyesini test edebilir

Kripto para birimi yıl sonuna doğru düşmeye devam ederken yatırımcıların tedirgin bekleyişi artıyor. Milyarder Erik Finman’a göre Bitcoin artık ölü. Finman, sadece birkaç yatırımcının bu paranın varlığından haberdar olduğu 2011 yılında Bitcoin’e yatırım yaparak milyonlarca dolar kazandı. Ona göre, Bitcoin birkaç tane daha boğa koşusuna sahip olabilirdi ama uzun vadede öldü.

Bitcoin bu yılı fiyat mücadelesi ile geçirdi. Çeşitli destek seviyelerini test etti ve bu kısa sürdü. 6.000 dolar seviyesi oldukça güçlü görünüyordu ama kripto para bu seviyeyi bile ihlal etti. Ve şimdi Bitcoin, analistlere göre 3.000 dolar seviyesini test etmeye hazır görünüyor. Sadece bir ay içinde, Bitcoin değerini yarıya indi. Fiyat 3.700 dolara ulaştığında geri dönüş günlerine başlamış gibi görünüyordu. Ancak analistlere göre, ayılar piyasa hareketlerini kontrol altında tutuyor gibi görünüyor.

Bitcoin (BTC) en uzun haftalık kayıp serisine sahip olabilir

Erik Finman: “Bitcoin’in içinde bir ya da iki boğa piyasası olabilir.”

Çoğu pazarda, kripto babası 3.200 doların üzerinde işlem görüyor. Analistlere göre, Bitcoin yakında 3.000 dolar seviyesini test edebilecekken mevcut piyasa birçok yatırımcıyı sadık ve satmaya hevesli hale getirdi. Şu anki fiyat, Temmuz ayından bu yana paranın haftada 3.000 dolar kaybettiği ve trader’ların paniğe kapıldığı en büyük fiyat. Analistlere göre, hafta sonu başlamasıyla fiyat daha da düşebilir.

Analistlere göre, para biriminin geri dönüp dönmeyeceği, büyük ölçüde 3.000 dolarlık destek seviyesinin üzerinde kalmasına bağlı olacak. Bitcoin milyoneri biraz daha yıkıcı haberlerle geliyor. Erik Finman’a göre, Bitcoin öldü. Finman, acil olmasa bile yavaş yavaş kripto paranın piyasadan silineceğine inanıyor. Bitcoin milyoneri konuya yönelik şunları söylüyor:

Bitcoin için bir ya da iki boğa piyasası olabilir ama uzun vadede artık ölü.

Bitcoin milyoneri: “Litecoin uzun süredir ölü.”

Finman, büyükannesi tarafından kendisine hediye edilen paraları kullanarak 2011 yılında Bitcoin’e yatırım yapmaya başladı. Kripto paraya erken yatırım yapanlardan olan Finman’ın 1.000 dolarlık yatırımı 4 milyon dolarlık bir servete dönüştü. Kendisi şimdi ise milyonlar kazandığı yatırım aracının öldüğüne inanıyor.

Bitcoin milyoneri bu yorumu sadece Bitcoin için yapmıyor. Finman, vaziyetin “Gümüş Bitcoin” Litecoin için daha da düşündürücü olduğuna inanıyor. Kripto para birimi şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 365 dolardan %93 düşerek 23 dolardan işlem görüyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin