MoneyGram ve ripple
Ripple, MoneyGram ile anlaşmasını genişletiyor

Ripple (XRP) İsrail’in dev şirketi ile ortaklık yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İsrail’in en büyük finansal hizmetler şirketi GMT, şirketin sınır ötesi ödemelerini hızlandırmak için Ripple (XRP) ile ortaklık kuruyor.

Ripple (XRP) ve GMT ortaklığı

Ripple’ın gelişimi, Blockchain teknolojisinin yeni nesline dayanır. Bu teknoloji, finansal varlıkların dünya çapında bankalar transferlerine izin verir. Transfer işlemleri bu şekilde anında, güvenli, belgelenmiş ve verimli olur. Çünkü  sınır ötesi ödemeler, muhabirlere gerek olmadan doğrudan yapılıyor. GMT, Ripple ile olan ortaklığı hakkında şu açıklamayı yapıyor:

GMT, halihazırda Ripple’ın platformunu kullanmaya yetkili olan MoneyGram, AmericanExpress, CIBC, Earthport, AKBANK ve daha birçok şirkete katılıyor. Bu ortaklık, İsrailli Fintech endüstrisinin ön saflarında yer alan GMT’nin yerini oluşturuyor ve ayrıca dünyanın önde gelen bazı şirketleriyle yan yana çalışmamıza izin veriyor.

Ripple, havale endüstrisini önemli ölçüde etkileyebilir

San-Francisco, New York, Londra, Sydney, Hindistan, Singapur ve Lüksemburg’daki ofisleriyle Ripple dünya çapında 100’den fazla ortağa sahip. Ripple, düşük maliyet ve tam şeffaflık ile verimli ve hızlı olmaya çalışan bir teknoloji geliştiriyor. Analistler, Ripple’ın transferleri ve havale endüstrisini önemli ölçüde etkileyeceğini belirtiyor.

Uzun ve kesin bir sürecin ardından GMT, Ripple’ın ekosistemine katılıyor. GMT’nin, gerçek zamanlı olarak uluslararası ödemeleri yapmak için XRP’yi kullanan xCurrent veya xRapid’i kullanıp kullanmayacağı konusu henüz net değil. Bu ortaklık, İsrail Fintech endüstrisinin ön safında yer alan GMT’nin sektörde yerini almasını sağlıyor.

GMT

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin