Bitcoin milyarderleri yeni gözdelerini açıkladı: “Bu iki altcoin en az 15 yıl sürecek.”
Bitcoin milyarderleri yeni gözdelerini açıkladı: “Bu iki altcoin en az 15 yıl sürecek.”

Bitcoin milyarderleri yeni gözdelerini açıkladı: “Bu iki altcoin en az 15 yıl sürecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin milyarderleri Tyler ve Cameron Winklevoss New York’ta 92Y’ye katılıp bir söyleşi gerçekleştirdiler. Etkinliğin videosu henüz yayınlanmadı, ancak, Will [Tradecipher] olarak bilinen bir analist etkinliği bazı bölümlerini canlı olarak yayınladı.

Bitcoin milyarderlerinin yeni gözdesi: Ethereum ve Zcash

Kardeşler her zamanki gibi Bitcoin’in yükseleceğine inanmaya devam ediyorlar ve lider kripto para biriminin şimdi “ilk düzeltmenin altında” olduğunu ve yeni başladıklarını söylüyorlar. İkili ayrıca en az 15 yıl süreceğini düşündükleri üst düzey iki altcoin’i de yeni gözdeleri olarak seçti: Ethereum ve Zcash.

https://twitter.com/WillTradecipher/status/1148748499565064192

Bilindiği gibi Gemini kardeşler erken yatırımcılar olarak bilinir. Facebook’tan aldıkları tazminatla Bitcoin’e yatırım yapmışlardı. 120 dolardan aldıkları Bitcoin ile ilk kripto milyarderleri arasına girmişlerdi. Şimdide uzun süreli güvendikleri iki altcoin’i açıkladılar. Herkesin bildiği uygulama platformu Ethereum ve gizlilik odaklı Zcash Gemini kardeşlerin yeni gözdesi gibi gözüküyor.

Söyleşinin geri kalan kısmında Gemini kardeşler, 2014’te kriptoya ilk yatırımlarından, Facebook’un Libra’sına ve Bitcoin hakkındaki düşüncelerine kadar her şeyi anlatılar.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin