Makro faktörlerden kırmızı alarm: Kripto sektörü dibi henüz görmemiş olabilir
Makro faktörlerden kırmızı alarm: Kripto sektörü dibi henüz görmemiş olabilir

Alex Krüger: “Bitcoin’in düşüşü, altcoin sezonunun habercisi”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

13.000 doları kısa bir süre geçtikten sonra, Bitcoin son 24 saatte %9,84 azalarak şu anki fiyatı olan 11.497 dolara kadar sert ve hızlı bir şekilde geri çekildi.

Bitcoin’in yeni destek seviyesi 11.400 dolar

Bitcoin keskin bir şekilde düşerken, kripto analisti Alex Krüger, izlenmesi gereken bir sonraki kilit seviyelerin altını çiziyor.

Krüger’e göre, önde gelen kripto para biriminin şimdi tam bir geri çekilme yaşaması ve BTC’nin fiyatını 11.400 dolara düşürmesi bekleniyor. Uzun zamandır beklenen altcoin sezonunun başlayabileceği gelince, Krüger BTC’nin değer kaybı sebebiyle ufukta umut olabileceğini söylüyor.

Ayrıca analist, alternatif kripto varlıklarının, bugün piyasadaki büyük düşüşün ardından Bitcoin’e karşı aşırı satım bölgesinde olabileceğine inanıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin