Foundry USA, Çin yasaklamalarına rağmen madencilik havuzunu büyüttü

Bitcoin madencilik devinden kritik ortaklık

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni ortaklık, Bitmain’in son müşterilerini hedefliyor. Çin’in madencilik devi Bitmain, Kuzey Amerika’daki faaliyetlerini kolaylaştırmak için yeni bir ortaklığa girdi.

Kurulan ortaklık

Bitmain’in 10 Eylül’de resmi olarak duyurduğu gibi, şirket, büyük kripto para birimi şirketi Digital Currency Group veya DCG’nin tamamına sahip olduğu bir kripto madenciliği yan kuruluşu olan Foundry ile resmi olarak ortaklık kurdu. Ortaklık kapsamında Foundry, Bitmain’in Kuzey Amerika’daki son müşterilerine finansman sağlayacak.

Bitmain’e göre, finansman sağlamak kripto madencileri için diğer sektörlerdeki şirketlerden daha zor. Bitmain’deki Antminer’in küresel satış ve pazarlama direktörü Su Ke’ye göre, dökümhane de “bu yıl önemli sayıda makineyi Kuzey Amerika’ya göndermeye” yardımcı olacak.

İşbirliği bir süredir var

Duyuru, DCG’nin Foundry’yi Ağustos 2020’nin sonlarında resmi olarak tanıtmasından kısa bir süre sonra geldi. 2019’da kurulan Foundry, kripto madencileri ve üreticilerine kurumsal uzmanlık, sermaye ve pazar bilgisi sunuyor. Bitmain’e göre Foundry, “Kuzey Amerika’daki en büyük Bitcoin madencilerinden biri” olarak ortaya çıktı ve 2020’de bölgedeki “Bitcoin madenciliğinin neredeyse yarısını” temin etmeye yardımcı oldu.

Bir Bitmain temsilcisi, Bitmain’in şirket ile “bir süredir” işbirliği yaptığını söyledi. Firmaya göre, Foundry’nin çabaları yalnızca “madencilik işletmeleri için giriş ve büyümenin önündeki engelleri ortadan kaldırmakla kalmıyor, aynı zamanda” genel madencilik ekosistemini de güçlendiriyor.”

Cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin