Revolut, İngilizce konuşulmayan ilk piyasa olarak Japonya'ya açılıyor
Japonya'ya iki büyük kripto şirketi giriyor. Büyük bir Avrupa kripto para birimi dostu ticaret uygulaması olan Revolut, başka bir büyük piyasaya doğru genişliyor.

Bitcoin uygulaması Revolut Japonya’ya açılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japonya’ya iki büyük kripto şirketi giriyor. Büyük bir Avrupa kripto para birimi dostu ticaret uygulaması olan Revolut, başka bir büyük piyasaya doğru genişliyor.

Dijital bankacılık uygulaması

Londra merkezli firma, Revolut’un 8 Eylül tweet’inde duyurduğu üzere Japonya’da dijital bankacılık uygulamasını başlattı.

The Nikkei tarafından hazırlanan bir rapora göre Japonya, Revolut için İngilizce konuşulmayan ilk piyasa. Merkezi Londra’da bulunan şirketin Avrupa ülkeleri, Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya ve Singapur’da faaliyet gösteren dünya çapında 13 milyon kullanıcısı olduğu bildiriliyor.

Bildirildiği üzere, Revolut’un Japonya’daki ilk sunumu “uluslararası transferler” ve “23 para biriminde para yönetimi” ile sınırlı olacak. Kayıtlı kullanıcıların ayrıca Revolut markalı bir Visa banka kartı alacakları bildirildi.

Japonya alanına açılım

Revolut’un Japonya’ya girişi, yeni müşterilerdeki önemli artışa rağmen şirketin 2019’daki kayıplarını üç katına çıkardığı bildirildikten kısa bir süre sonra geldi. Revolut’un kurucusu ve CEO’su Nik Storonsky’nin, şirketin geçen yılki büyük kayıplarının ardındaki birincil nedenin agresif küresel genişleme olduğunu söylediği bildirildi. Ekim 2019’da Revolut, Avustralya, Brezilya, Kanada, Japonya, Yeni Zelanda, Rusya, ABD ve Singapur gibi 24 yeni piyasaya yayılma konusundaki iddialı planlarını açıkladı.

Revolut, ülkeye başka bir büyük kripto şirketi ile birlikte girdiğinden Japonya, kripto ile ilgili şirketler için en çekici piyasalardan biri durumunda. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Kraken, 8 Eylül’de borsanın, hizmetlerini Nisan 2018’de sona erdirdikten sonra Japonya’ya geri döneceğini resmen duyurdu.

Cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin