Bitcoin madenciliği ne zaman bitecek?
Bitcoin madenciliği ne zaman bitecek?

Bitcoin madencilik devi Bitmain bu sefer çok iddialı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin merkezli Bitcoin ve kripto para madencilik şirketi Bitmain, yeni madencilik donanımının piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.

Bitcoin madencilik şirketi Bitmain, yeni boğa koşusuna hazırlanıyor

Kripto para birimi madenciliği piyasasının gerisinde kalan madencilik şirketi, 2020’nin Bitcoin (BTC) halving olayının şirketinin kaybedilen ihtişamını geri getireceğine inanıyor. South China Morning Post, konuya yönelik yaptığı haberde şu ifadelere yer veriyor:

Bitmain şimdi, bu yılın sonunda piyasaya sürülmesi planlanan bir sonraki amiral gemisi ürününün, şirketin kaybedilen ihtişamınını geri getireceğine inanıyor ve yeni ralli için hazırlıklar yapıyor.

Bir sonraki Bitcoin halving olayı sadece birkaç ay uzaklıkta. Bitcoin (BTC) madencileri için ödül blok başına 12,5 BTC’den 6,25’e düşecek. Tarihsel desenler ve eğilimler doğruysa, sonraki Bitcoin halving olayı bir boğa güreşini tetikleyebilir. İlk Bitcoin etkinliği 2012’de gerçekleşti ve birkaç ay sonra BTC’nin değeri, 1.000 dolara yükseldi. Birkaç ay sonra, Bitcoin fiyatı yaklaşık 200 dolara düştü.

Bitmain yeni madencilik ekipmanlarını piyasaya sürüyor

Tüm zorluklara rağmen, Bitmain yeni madencilik ekipmanları piyasaya sürmeye devam ediyor. Bu ayın başlarında, şirket Antminer Z11 adında yeni bir ASİC madencisi çıkardı. Donanım, eski kardeşi Antminerr Z9 adındaki ekipmanın işlem gücünün üç katına sahip. Üreticiye göre madenci rakipleri sadece enerji tüketiminde değil, verimlilikte de geride bırakıyor. Bitcoin halving olayı yaklaşırken Bitmain’in yeni ürününün yüksek talep görüp görmeyeceğini hep birlikte göreceğiz.

Coindoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin