Madencilik devi Bitmain
Bitmain, bugün 300 megawatt'tan daha yüksek bir kapasiteye ulaşma olasılığıyla dünyanın en büyük Bitcoin madencilik tesisi açtığını duyurdu.

Bitcoin madencilik devi Bitmain 625 milyon dolar kaybetti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük ASIC üreticisi olan Bitcoin madencilik devi Bitmain, yılın ilk yarısında 625 milyon dolar kaybetti. Bu firma için olumsuz olsa da bu yılın son çeyreğinde 7 milyon madencilik ekipmanı satarak para kazanmayı bekliyorlar.

Bitcoin madencilik devi Bitmain için iyi bir başlangıç ​​olmadı!

WeMedia tarafından yayınlanan raporda, Bitmain’in Ocak ve Şubat aylarında 345 milyon dolar ve 280 milyon dolar kaybettiği görülüyor. Bu kötü sonuç, şu anda pazarın mevcut ihtiyaçları için modası geçmiş olan 16nm madencilerle yakından ilgili. Madencilik kripto para birimleri çok rekabetçi bir faaliyet haline geldi ve kullanıcıların güncel kalması gerekiyor. Bitmain ayrıca, şirketin oluşturdukları madencilerle de zenginlik üretebileceğini gösteren 1 milyar dolarlık varlığa sahip.

Bitmain, 2019 yılının ikinci yarısında, özellikle de son çeyrekte, 7 milyon madencilik ekipmanı satışının, şirketin bir kez daha kar kaydetmesine yardımcı olacağını düşünüyor. Bitcoin (BTC) madenciliği zorluğu ve karma oranı Aralık 2018’de beri artıyor. Bazı raporlar Bitmain’in Tayvan Yarı İletken Üretim Şirketi’nden (TSMC) 7nm wafers sipariş ettiğini iddia ediyor. Kaynak, gelecekte Bitcoin’in madenciliğini yapacak 30.000 makineye ihtiyaç duyduklarını söylüyor. Buna ek olarak, şirket satacağı yeni 7nm madencilik kulesi için büyük miktarda nakit akışı almayı bekliyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin