Popüler şirketin yöneticisi: “Bitcoin 20 bin doları geçecek.”
Popüler şirketin yöneticisi: “Bitcoin 20 bin doları geçecek.”

Popüler şirketin yöneticisi: “Bitcoin 20 bin doları geçecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi piyasası genişlemeye devam ettikçe, uzmanlar pazar ve önümüzdeki yıllarda Bitcoin’in (BTC) nasıl hareket edeceği konusunda görüşlerini bildiriyorlar. İkigai Varlık Yönetimi’nin kurucusu ve CTO’su Travis Kling tarafından yayınlanan son bir raporda Bitcoin, 2020’de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilir.

Travis Kling: “Bitcoin, 2020’de tüm zamanların en yüksek seviyesini geçebilir.”

İkigai Portföy Yönetimi, onuncu kripto para güncellemesini yayınladı. Bu makalede, şirket Bitcoin fiyatı ve pazarın şu andaki performansından bahsediyor. Buna göre, kripto pazarı dünyayı değiştirebilir ve bireyler arasındaki zenginliği artırabilir.  En ilginç şeylerden biri Bitcoin fiyatı ile ilgili. Dijital para biriminin gelecek yıl tüm zamanların en yüksek seviyesinin üstüne çıkabileceğine inanıyorlar.

Bitcoin’in 2012’den bu yana en iyi dördüncü çeyrek performansı gösterdiğini belirtmekte fayda var. Buna ek olarak raporda, 2019’da tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmanın mümkün olduğunu ve 2020’de gerçekleşmesinin muhtemel olduğunu açıkladılar.

Travis Kling: “Yatırımcıların daha fazla BTC biriktirmek için zamanı var.”

Son aylarda kripto alanının hızlı genişlemesi nedeniyle tahminlerini değiştirmek zorunda kaldılar.  Bu konuda şu yorumu yaptılar:

1 Haziran’da çıkan Aylık Güncelleme mektubumuzda, BTC’de geçen ay 2020’ye kadar yeni tüm zamanların en yüksek seviyelerinin erişilebilir olduğunu belirttik. Artık çok muhafazakar olduğunu kanıtladığımızı ve yeni ATH’lerin anlamlı bir şansı olduğuna inanıyoruz. Bu 2019’da, 2020’de de mümkün.

Raporun sonunda Kling, bir boğa piyasasında olduğumuzu ancak şu anda sağlıklı bir düzeltme yaşadığımızı söyledi. Bununla beraber, dijital varlık yeniden büyümeye başlamadan önce yatırımcıların daha fazla para biriktirmek için zamanı var.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birik
7im, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin