featured

Bitcoin liderliğinde piyasa yükseliyor: Hafta sonunda yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin’in fiyatı son 24 saat içinde değerine 1,000 dolar daha ekledi. Bu hareket, genel olarak piyasada bir hareketlenme yarattı. Bitcoin’in hâkimiyeti armaya devam ederken çoğu altcoin bugün yeşil renkte işlem görüyor.

Bitcoin (BTC) 28,000 dolarda

BTC, yeni haftaya yüksek bir fiyatla giriş yapmıştı. Yaklaşık bir buçuk günde 1,500 dolarlık bir artış sonucunda 28,500 dolara yükseldi. Böylece fiyat 6 haftanın zirvesine ulaştı.

Ancak topluluktaki coşku uzun sürmedi ve BTC ivmesinin neredeyse tamamını kaybetti. Fiyat, tekrar 27,000 dolar civarında geriledi ve sonraki birkaç günü burada geçirdi.

BTC, hafta sonuna doğru birkaç kez 28,000 doları aşmayı denedi ancak sonunda durduruldu. En son girişim, Bitcoin’in 28,350 dolara yükseldiği bugün erken saatlerde gerçekleşti. Bu, fiyatın 27,200 dolara düşmesinin ardından geldi.

Bitcoin

Bununla birlikte piyasa lideri bir kez daha başarısız oldu ve şu anda hedeflenen 28,000 dolar sınırının hemen yakınında işlem görüyor. CMC’de piyasa değeri 546 milyar dolara yükseldi ve altcoin’ler üzerindeki hâkimiyeti şu an itibariyle %49,8’e yükselerek haftaların en yüksek seviyesine ulaştı.

MATIC yükseliyor

Çoğu altcoin son 24 saat içinde benzer dalgalanmalarla karşılaştı ancak şu anda genel olarak yeşilde işlem görüyorlar. Ethereum, Binance Coin, Ripple, Dogecoin ve Bitcoin Cash %1’in altında artış gösterdi.

Solana, Tron, Polkadot ve Litecoin gibi altcoin’ler ise daha fazla kazanç elde etti. Bunların fiyatları %1-2 arasında bir artış kaydetti.

MATIC günümüzün en iyi performans gösteren token’ı oldu. Fiyat %4,5 oranında değer kazandı ve şu anda 0,6 dolar civarında işlem görüyor.

Diğer düşük ve orta değerli altcoin’lerin çoğu bugün genel olarak iyi bir performans gösterirken, toplam kripto piyasası değeri yaklaşık 10 milyar dolar artarak 1,1 trilyon dolara yaklaştı.

CryptoPotato

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin