Kripto para piyasası çöktü, bu altcoinler etkilenmedi! Uçuşa devam ediyorlar
Kripto para piyasası çöktü, bu altcoinler etkilenmedi! Uçuşa devam ediyorlar

Bitcoin kullanarak 839 bin dolarlık lüks yat satın alındı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para zenginleri paralarını harcayacak yeni yerler bulmaya devam ediyor. Son olarak Bitcoin kullanarak 839 bin dolarlık lüks bir yat satın alındığı bildirildi.

839 bin dolarlık lüks yat Bitcoin ile alındı

Lüks ve yaşam tarzı blogu Robb Report tarafından yayımlanan habere göre Bitcoin son zamanlarda Florida, Fort Lauderdale’de 52 metrelik bir Lagoon Katamaran yatı satın almak için kullanıldı. Alıcı, fiyatı 839.000 dolar olan yatın yarısını finanse etmek için BTC kullanırken diğer yarısı için itibari para tercih etti.

İşlemin arkasında, Denison Yachting adlı Florida merkezli, üst düzey bir tekne komisyonculuğu firması vardı. Başkan Bob Denison, çoğu tekne satıcısının Bitcoin’i bir ödeme yöntemi olarak almakla çok az ilgisi olduğunu veya hiç ilgisinin olmadığını, firmasının ise bir fırsat gördüğünü söyledi.

Kriptoyu kabul etmek için çaba gösteren tek firma olduğumuzu düşünüyorum. Kapanış departmanımız bu konuda eğitildi.

BTC’nin karanlık ünü zamanla aydınlanıyor

Bitcoin, çeşitli ilaç anlaşmalarını finanse etmek için 2010’da deepweb’in karanlık köşelerinde kullanıldığından beri kötü bir ün kazandı. Şaşırtıcı bir şekilde, on yıl ve 400 milyar doları aşan değerden sonra, varlık çoğu işletme sahibi tarafından hâlâ biraz da olsa karanlık olarak görülüyor ve bu da Bitcoin kabul eden mağazalar için büyük bir talebe yol açarken, arz tarafında çok az bir talebe yol açabiliyor.

Ancak Denison, Bitcoin’in artan kullanımı konusunda iyimser ve varlığın hızlı ödeme süresine de övgüde bulunuyor. “Kapanış günü banka havalesinden daha hızlıydı, Bitcoin’i anında dolara çevirdiler.” diyerek kimlik ve fon doğrulaması gibi tüm yasal uyumların usulüne uygun şekilde takip edildiğini ekledi. Denison, satıcının işlemde kullanılan kripto para biriminden haberdar olmadığını da belirtti.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin