featured

Bitcoin kritik destek noktasında savaşıyor! Panik satışları BTC fiyatını 30,000 dolara düşürebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin, cumartesi günü büyük bir Ichimoku kısa sinyalini doğruladı. Ancak satıcılar bunu takip etmedi. Alıcılar, mevcut ayı formasyonunun alt trend çizgisinin hemen üstünde müdahale etti. Büyük bir yükseliş dönüşünden önce bir ayı tuzağı gelişiyor olabilir.

Bitcoin fiyatı, aşağı yönlü baskının devam edebileceğine dair sinyalleri vermeye devam ediyor. Bununla birlikte, düşüşü işaret eden teknik göstergelere rağmen, yükseliş hareketlerin başlayabileceğine dair umutlar da mevcut.

BTC, destek noktasının üzerinde kalmaya çalışıyor

Cumartesi günü Bitcoin fiyatı onaylandı. İdeal Ayı Ichimoku, 4 Aralık 2021’den bu yana bu türde ilk onaylanmış girişi oluşturuyor. Tipik olarak, bu tür bir giriş, kısa vadeli ilgiyi ve ardından satış baskısını tetikler. Bununla birlikte, ayılar BTC’yi daha düşük seviyelerde tutamadı veya istemiyor.

Bitcoin grafik

Günlük grafiğinde Bitcoin fiyatı için kalan tek destek seviyesi, 38,000 dolarda bulunuyor. Eğer 38,000 dolar seviyesini destek noktası olarak korunamazsa BTC fiyatının 30,000 dolar ile 30,500 dolar arasında bir sonraki Fibonacci genişleme seviyesine doğru hareket etmesi muhtemeldir.

Bununla birlikte, muhteşem bir ayı tuzağı da gelişiyor olabilir. Onaylanmış bir İdeal Ayı Ichimoku’nun başarısız takibi nadirdir.

Bitcoin fiyatı geçen pazartesi günkü performansı tekrar ederse, muhtemelen 38,000 dolar ila 40,000 dolar arasındaki değer alanı içinde önemli sayıda satıcıyı yakalayacaktır. Ortaya çıkan ralli, 50,000 dolarlık bölgeyi test etmek için BTC fiyatını geri getirecektir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin