Bu ülkedeki mağazalar artık Bitcoin (BTC) satıyor
Bu ülkedeki mağazalar artık Bitcoin (BTC) satıyor

Bitcoin kazandı: Çünkü bu verilere göre Bitcoin ticareti artıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasada yaşanan durgunluğa rağmen, bugünkü Blockchain cüzdan kullanıcılarının sayısı Eylül ayından bu yana 28 milyondan 30 milyona ulaştı. Son verilere göre Bitcoin ticareti ise artıyor.

Bitcoin, Ariana Grande ve Beyoncé’yi solladı

Dünya genelindeki Blockchain cüzdan kullanıcılarının sayısı, Bitcoin’in 2009’daki başlangıcından bu yana hiç yorgunluk belirtisi göstermeden sürekli olarak artıyor.

Kaynak: Blockchain.com
Kaynak: Blockchain.com

Bu arada, Bitcoin Reddit’te bir başka dönüm noktasına ulaştı. Aktif Bitcoin subreddit topluluğu r/bitcoin bir milyon aboneye ulaştı.

Google Trendler’de, son 30 gün içinde dünya çapında Bitcoin aramaları, pop yıldızları Ariana Grande ve Beyoncé’ye karşı üstünlüklerini koruyor.

Kaynak: Google Trendler
Kaynak: Google Trendler

Bitcoin ticareti, ayı piyasasında bile artıyor

Hong Kong merkezli kripto para borsası BitMEX’in Bitcoin vadeli ürünleri ile işlem hacmi son 24 saat içinde yaklaşık 2 milyar dolara ulaştı. XBTUSD, CoinMarketCap’tan alınan verilere göre toplamın 1,88 milyar dolarını oluşturuyor.

Kaynak: BitMEX
Kaynak: BitMEX

En güçlü küresel kripto türevleri pazarına sahip olan BitMEX, son 365 gün içinde yaklaşık 1 trilyon dolarlık kripto işlem hacmi ve son 30 gün içinde 90 milyar doların üzerinde bir rakam bildirdi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin