Sektörün önde gelen 3 uzman isminden dikkat çeken Bitcoin tahminleri
Sektörün önde gelen 3 uzman isminden dikkat çeken Bitcoin tahminleri

Bitcoin kazanacak: Çünkü küresel piyasalar düşerken Bitcoin (BTC) güvenli bir sığınak olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tüm piyasa Perşembe günü en çok bilinen kripto para birimi Bitcoin (BTC) ile birlikte daha da düştü. İlk 10’daki kripto paraların iki tanesi (Tether ve Bitcoin SV) hariç hepsi kırmızı alanda işlem görüyor. Bu kripto paralara arasında, şu anda %14 oranındaki düşüşle Bitcoin Cash en çok kaybeden kripto para. Bitcoin Cash’i %10 oranında düşüşle Stellar izliyor.

Kripto para piyasasındaki son durum

Lider kripto para birimi Çarşamba gününden beri düşüş eğiliminde ve bir türlü toparlanamadı. Bitcoin fiyatının düşüşü tüm piyasaları aşağı çekiyor ve CoinMarketCap verilerine göre birkaç istisna dışında tüm kripto paralar ciddi değer kayıpları yaşıyor. Ay piyasası ise şu anda sektördeki işletmelere ve yatırımcılara zor günler yaşatıyor gibi. Bitcoin yazım sırasında %3,22 oranında düşüşle 3.665 dolardan işlem görüyor ve 63,8 milyar dolarlık bir piyasa değerini yönetiyor.

Bitcoin (BTC) nasıl bir yatırım aracı?

CoinMarketCap verilerine göre, Bitcoin’in piyasa hakimiyeti 20 Eylül’den bu yana en yüksek seviye olan %54,7’ye yükseldiği görülüyor. Sermaye piyasaları düşmeye devam ediyor. bir dijital para birimi ve akıllı sözleşme kullanıcısı başlıca finansal piyasalardaki krizlerin 2019’da kripto paraların önünü açacağına ve insanların kripto paralara yönelmesini sağlayacağını belirtiyor. Thomas Crown Art’dan Ian McLeod, bu sabahki piyasa notunda şunları söylüyor:

2019 için dikkate değer bir yatırım indirgeme listesi var. Bunlar arasında önemli ticaret gerilimleri, yükselen faiz oranları, Brexitve mali piyasalar da dahil olmak üzere politik belirsizlikler var. Bu zemine karşı, kripto para birimlerinin 2019 ve sonrasında yatırımcılar için güvenli sığınaklar olarak görüleceğini umuyoruz.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin