İşte ünlü analistlerden altcoin'ler için çok çarpıcı fiyat tahminleri
İşte ünlü analistlerden altcoin'ler için çok çarpıcı fiyat tahminleri

Bitcoin kâhini Brandt’tan korkunç altcoin öngörüsü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve toplu kripto pazarları geç saatlerden itibaren büyük dalgalanmalara neden oldu ve BTC hızla düşmeden önce 2019 seviyesine kadar yükseldi. Bu volatilite sırasında, çoğu büyük altcoin Bitcoin kazanımlarını yukarı çekerken kazanamadı, ancak BTC yukarı doğru ivmesini koruyamadığında daha sonra düştü.

Şimdi, önde gelen bir kripto para birimi analisti, bir sonraki Bitcoin boğa koşusunun geçen yıllarda görülenlerden farklı olabileceğine dikkat çekiyor, çünkü Bitcoin birçok altcoin’in bir sonraki parabolik piyasa döngüsü sırasında yok olmasına neden olacak.

Bitcoin Birch: “Bitcoin’deki geri çekilmeler uzun vadede sağlıklı olabilir.”

Bitcoin, 2019’un en yüksek seviyesi olan 13.500 dolarlık seviyesinden önemli ölçüde düşerek BTC beklenmedik bir satış baskısı yaşadı. Bu büyük oynaklık, önceki boğa piyasalarında görülen fiyat hareketlerine kesinlikle benzer. Bitcoin’deki son düşüş kesinlikle aşağı yönlü olsa da bir hafta boyunca fiyat hareketine bakarsak, boğaların hala kontrol altında olduğu açık.

Bu dalgalanmanın, toplu kripto pazarları için yıkıcı olduğunu kabul etmek önemli. Yazım sırasında, Ethereum, dahil olmak üzere büyük kripto paralar kan kaybediyor. En son düşüş kesinlikle aşağı yönlü olsa da Twitter’daki popüler bir kripto para birimi analisti olan Bitcoin Birch, son bir tweette en son dip seviyesinin gerçekten daha uzun vadeli büyümeye katkıda bulunabileceğini söyledi.

Peter Brandt: “Gelecek Bitcoin boğa koşusunda birçok altcoin ölecek.”

Her ne kadar geri çekilmeler uzun vadede sağlıklı olabilse de Twitter’da çok ünlü bir analist olan Peter Brandt, son zamanlarda yaklaşık 300 bin takipçisine, birçok altcoin’in bir sonraki büyük Bitcoin boğa koşusundan yararlanmasını beklemenin bir hayal kırıklığı olduğunu söyledi:

Birçok altcoin, Bitcoin’deki son boğa koşusundan yararlandı. Kripto para yatırımcıları, tekrar aynı şeyi bekliyor, ancak büyük hayal kırıklığına uğrayabilirler. 2001-2002’de teknoloji hisselerinde meydana gelen çöküşün ardından gerçek değere sahip dotcom’lar patladı. ‘Alt’ dotcom’lar ise iflas etti.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin