Binance Coin (BNB) ve Zcash (ZEC) fiyat analizi: Altcoinlerde son durum
Binance Coin (BNB) ve Zcash (ZEC) fiyat analizi: Altcoinlerde son durum

Binance Facebook’un kripto parasını listeleyebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance’in CTO’su Finance Magnates ile yapılan röportajda Facebook’un kripto parası Libra ile ilgili planları paylaştı. Binance, kripto parayı halka arz sonrası ilgi görmeye başlaması ile listelemeyi düşünebilir.

Binance Facebook’un kripto parası Libra’yı listeleyebilir

Finance Magnates, işlem hacmiyle en büyük kripto para birimi borsası olan Binance’in Facebook ile yaptığı görüşmelerde Libra ile ilgili konular hakkında konuştuğunu bildirdi:

Facebook ile resmi bir diyalog yaptık. Özel olarak listelemeyle ilgili olarak, şu anda ‘özel zincir’ olarak adlandırılacaklar. Yani bu dış likidite aramayacakları anlamına geliyor. Ancak, projenin potansiyelini anladığımızda, bu ikincil bir pazar listelemesine yol açacak. Para birimleri ikincil bir piyasadan yararlanıyor, bu yüzden listelenmeyi istemek en iyisi olacak.

İlk Libra ortakları projeden çekilebilir

Müzakereler halen erken aşamada olduğundan, çoğunlukla altyapı konularında yoğunlaşıyor. Kripto para halka açılıp benimsenme kazandığında şirket CTO’su göre, listeleme dikkate alabilir. Binance’in CTO’su, Facebook’un kripto parasının diğer borsalar tarafından da listeleneceğine inanıyor:

Paralarını borsamızda listelemek sadece Facebook’un çıkarına olmaz. Diğer borsalar tarafından da Libra’nın listelenmesi sadece onların çıkarına olmayacak ve bu muhtemelen gerçekleşecek. Böylece Facebook’un kripto parası halka açılıp benimsendiğinde muhtemelen onları listelemek isteriz.

Bu arada, ilk Libra ortakları hem ABD’den hem de Avrupa’dan gelen güçlü düzenleyici baskı yüzünden ekibin cesaretini kırıyorlar. 27 kişiden yedisi, bir şeyler ters giderse projeyi desteklememeyi düşünüyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin