Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”
Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”

Bitcoin kâhini Brandt’tan çarpıcı Ripple (XRP) öngörüsü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase’in Ripple (XRP)’ı listeleme kararını takiben birçok analist ve yatırımcı, bu konuda bir insider trading olup olmadığını sorguladı. Şimdi bir analist, XRP’nin günlük grafiğinin -kripto para birimindeki yatırımcılar için kötü bir şekilde son bulabileceğine inandığı- oldukça manipüle edilmiş bir pazara işaret ettiğini iddia ediyor.

Ripple (XRP)  piyasaları manipüle mi edildi?

Bu haftanın başlarında yapılan listelemenin ardından, Coinbase CEO’su Brian Armstrong, şirketinin veya çalışanlarının, silinen bir tweetin içinde gülen yüzlü bir emoji ile XRP borsaya girmeden hemen önce XRP’de insider trading yaptığını iddia etti. Listelemeden bu yana XRP, Coinbase’ye girmeden l gün önce elde ettiği fiyat kazançlarının neredeyse tamamını kaybetti ve bazı analistlerin kripto para biriminin fiyatının yüksek oranda manipüle edildiğini görmesini sağladı.

Tanınmış bir trader ve analist olan Peter Brandt, yaklaşık 260 bin takipçisine, XRP’nin günlük grafiğinin sonunda kripto yatırımcıları için sorun yaratabilecek “manipüle edilmiş bir pazarın tüm izlerine sahip” olduğunu söyledi.

Piyasalarda manipülasyon iddiası tekrar gündemde

Peter Brandt açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

XRP’nin günlük grafiği manipüle edilmiş bir pazarın tüm özelliklerine sahip. Manipüle edilen pazarlar tarihsel olarak çanta sahipleri için son bulmuyor.

Ancak kripto topluluğu Peter Brandt’ın tweetine karşılık bu durumun sadece Ripple’a özgü olmadığını ayrıca Bitcoin ve diğer kripto paralarda da manipülasyonun söz konusu olduğunu söyleyerek yanıt verdi. XRP bugün hafifçe yükseldi ve şu anki fiyatı 0,31 dolar seviyesinde.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin