featured

Kripto para işlem hacimleri yükselirken BTC madenciliğinde son durum nedir? İşte Bitcoin Minetrix avantajları…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin geçen haftanın ortalarında ETF başvurularının kabulüne yönelik iyimser hava sonunda 35.000 doları aşmıştı. Bu hareket birçok analist ve yatırımcı tarafından yeni bir yükseliş eğiliminin başlangıcı olabileceği şeklinde yorumlandı.

Hafta boyunca kiripto para piyasasında fon girişi yaşandı ve piyasa değeri bununla birlikte yükseldi. Bu durum hem Bitcoin hem de altcoin piyasasına etki ederek coin fiyatlarında çarpıcı yükselişler yaşanmasına neden oldu.  Bu artış işlem hacimlerini de arttırarak mart atından bu yana en yüksek seviyelere ulaştı.

Grafikler geçen hafta pazar günü 1,184 trilyon dolar olan tüm piyasa değerinin çarşamba günü 1,312 trilyon dolara yükseldiğini gösteriyor. Bu girişin çoğu, aynı zaman diliminde kripto para piyasasındaki payının yüzde 49,58’den yüzde 51,47’ye yükseldiğini gören Bitcoin’e gitti. Hem bu durum he de işlem hacimlerindeki artış bir kez daha Bitcoin’e olan ilginin arttığını gösterdi.

Kripto para borsası hacimleri 8 ayın en yüksek seviyesine ulaştı

Bitcoin ve kripto para fiyatlarındaki bu son yükseliş, kripto para borsalarındaki Bitcoin günlük işlem hacimlerini mart ayından bu yana en yüksek seviyesine çıkardı. Borsada veya kripto para piyasalarında işlem hacimleri önemli bir ölçüttür, çünkü daha yüksek hacimler bir piyasada daha fazla ilgi ve faaliyet olduğunu gösterir. The Block, CoinGecko ve IntoTheBlock gibi kripto veri firmalarının yayınladığı veriler bu tespiti destekler niteliktedir.

Bu verilere göre, birden fazla borsadaki spot borsa hacimlerinin yedi günlük hareketli ortalaması giderek artış yaşamıştır. Özellikle borsa hacimleri, perşembe günü 24,12 milyar dolar ve cuma günü 23,98 milyar dolara ulaşmıştı. Buna kıyasla borsalardaki Bitcoin işlem hacmi ayın ilk gününde 11,02 milyar dolar seviyesindeydi.  Bununla birlikte bu dönem zincir üzerindeki verilen de gösterdiği gibi balına aktivitesi artmıştır. İşlem takipçisi Whale Alerts, kripto borsalarına ve borsalardan milyonlarca dolar tutarında çeşitli BTC işlemleri göstermiştir.

Benzer bir metrik, boğaların BTC’yi 35.000 dolara çıkarmaya çalıştığı sırada Bitcoin işlemlerinin 1,4 milyon BTC’ye ulaştığını gösteriyor. Yükselen işlem hacmi, daha fazla insanın aktif olarak alım satım yaptığını gösterir ve daha fazla likidite ve oynaklığa yol açar.

Bitcoin fiyatı için sırada ne var?

BTC fiyatı yükselişin yaşandığı o zamandan beri 35.000 dolar civarında bir direnç seviyesi oluşturdu ve şu anda bir aralıkta işlem görüyor. Önümüzdeki haftalarda BTC’de nasıl bir hareket yaşanacağını şimdiden söylemek zor.

Bitcoin

Fakat bu yazının yazıldığı sırada lider kripto para birimi, 7 günlük zaman diliminde yüzde 14,47 artış yaşamıştı. BTC’yi yeni haftada 35.000 doları geçmeye itmek için momentumun devam edeceğine dair bazı işaretler var. Kripto endeks fonu yöneticisi Bitwise’ın CEO’su Matt Hougan, daha fazla para girişi olacağını ima etti.

Analitik platformu mempool.space’den alınan veriler BTC ağındaki faaliyetlerde sürekli bir artış olduğunu göstermiştir. Boğalar güçlü bir itici güç olmaya devam ederse BTC’nin kasım ayının ilk günlerinde 45.000 dolara kadar ulaştığını görebiliriz.

Hougan bu tahmini, BTC ETF’lerinin piyasaya sürülmesinden sonraki ilk beş yıl içinde yaklaşık 50 milyar dolarlık bir girişi kapsıyor. Bunun yanında kripto para finansal hizmetler platformu Matrixport gibi diğer firmalar daha iyimser iddialarda bulundu ve bu da fiyatın şu anda olduğu gibi yatay seyredeceği yönünde.

BTC madenciliğine Bitcoin Minetrix ile giriş yapın!

Lider kripto para Bitcoin, 10 yılda yüzde 27.300 değer kazandı. Bununla birlikte BTC madenciliği de yatırımcılar için önemli bir kaynak hâline geldi. Sıradan insanların merkezi olmayan BTC madenciliğine katılmasını sağlayan bulut madenciliği platformu Bitcoin Minetrix, ön alımla yatırımcılara sunuluyor. Birçok avantaj sağlayan platform, üçüncü taraf madencilik dolandırıcılığı risklerini ortadan kaldırıyor ve minimum uzmanlık ile pasif gelir elde etmeye olanak veriyor.

https://twitter.com/bitcoinminetrix/status/1718613723374563668

Bunun yanında hızla büyüyen Bitcoin Minetrix son güncellemelerle birlikte önemli bir kilometre taşına daha ulaştı! 2.400.000 doların üzerinde birikim toplandı.

Sizde şimdi Bitcoin Minetrix’i satın alın. 

newsbtc

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin