Bitcoin'i Kasım ayında büyük kazançlar mı bekliyor?
Bitcoin'i Kasım ayında büyük kazançlar mı bekliyor?

Bitcoin’i Kasım ayında büyük kazançlar mı bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı Ekim ayında 35.000 dolara ulaştı ancak bu seviyede güçlü bir engelle karşılaştı. Bitcoin’in bu seviyedeki duraklaması yatırımcılar arasında hafif bir tedirginliğe yol açtı. Ayrıca daha geniş piyasada herhangi bir düzeltme yaşanıp yaşanmayacağı sorusunu akıllara getirdi. Bu yazımızda Bitcoin‘in Kasım ayında nasıl bir performans sergileyebileceğini değerlendireceğiz. Kasım ayı büyük kazançlar vaat ediyor mu?

Bitcoin fiyatı Ekim ayında güçlü bir yükseliş ivmesi gösterdi. Bununla birlikte tarihsel eğilim incelendiğinde, Bitcoin’in Ekim ayında ortalama yüzde 22,2 getiri ile güçlü performansa sahip olduğu görülüyor. Bitcoin 26.773 dolarlık düşük bir seviyeden yüzde 28’lik bir büyüme ile mevcut fiyatına yükseldi ve bu yükseliş tarihsel eğilimiyle de uyum sağladı. Ancak Bitcoin 35.000 dolar seviyesinde güçlü bir bariyerle çarpıştı ve tarihsel eğilimi göz önünde bulundurduğumuzda bu dirençten güçlü düzeltmeler yaşandı.

""

Kasım ayında Bitcoin

Bitcoin için boğa piyasasına dair işaretler oluşmaya başladıkça, Kasım ayında nasıl bir performans sergileyeceği daha ilgi çekici bir hale geliyor. Bununla birlikte tarihsel olarak Kasım ayındaki veriler incelendiğinde daha karmaşık bir tabloyla karşılaşıyoruz. Elde edilen verilere göre, BTC’nin Kasım ayındaki ortalama aylık getirisi yüzde 51,6 gibi etkileyici bir seviyede bulunurken, daha farklı bir ölçü olan medyan yüzde 8,98’de seyrediyor.

Bitcoin tarihinin derinliklerine inildiğinde, karışık bir anlatı ortaya çıkıyor. Son beş yılda, 2020’de yalnızca bir Kasım ayı olumlu sonuçlar verdi ve yüzde 42,9’luk önemli bir kazanç sağladı. Bu gerçek, aksi takdirde umut vaat eden istatistiklere bir belirsizlik havası veriyor.

""

Bitcoin’in performansı gelecekte birçok faktöre bağlıdır, bu nedenle kesin bir tahmin yapmak zor olabilir. Göstergeler 51.000 dolara potansiyel bir yükselişe işaret etse de, piyasanın doğası gereği öngörülemezliği hiçbir şeyin kesin olmadığı anlamına geliyor.

Bitcoin balina birikimi

Bitcoin için kısa vadeli görünüm yatay eğilimini korusa da balina birikimleri dikkat çekiyor. Zincir içi veriler Bitcoin balinalarının harekete geçtiğini gösteriyor. Popüler kripto analisti Ali’nin paylaştığı verilere göre, Bitcoin balinaları son beş gün içinde yaklaşık 1 milyar dolar değerinde 30.000’den fazla BTC satın aldılar. Bitcoin fiyatındaki dalgalanmalara rağmen balinaların bu birikimi varlığa karşı olan güveni doğruluyor. Bitcoin spot ETF’nin kabul edilme ihtimali, yatırımcılar arasındaki iştahı artırmış görünüyor. Bitcoin’e yönelik olumlu duygular artarken varlığın Kasım ayında nasıl performans sergileyeceğini sadece zaman gösterecek.

Bitcoin Minetrix’in avantajları nelerdir?

Bitcoin Minetrix, bulut madenciliğini öne çıkartan ve birçok kullanıcı için madencilik fırsatı sunan bir projedir. Bunun yanı sıra Bitcoin Minetrix çok düşük bütçelerle mining yapmanıza olanak sağlar. Bitcoin Minetrix aslında stake-to-mine projesidir ve geleneksel madenciliğin dezavantajlarını ortadan kaldırmayı amaçlar. Ayrıca daha yenilikçidir ve daha düşük bütçelerle katılım sağlayabilirsiniz.

Token sahipleri, yerel kripto para birimi olan BTCMTX’İ ellerinde tutarak varlıklarını stake edebiliyor ve pasif gelir elde edebiliyorlar. Proje aynı zamanda bulut madenciliği şirketlerinin ekipmanlarında yararlanıyor ve bunu yaparak tasarruf sağlamayı amaçlıyor. Siz de bu projenin bir parçası olmak istiyorsanız ön satış aşamasına katılabilirsiniz.

u.today


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin