Uzmanlardan son 5 yılın Bitcoin kıyaslaması ve 2025 tahmini
Uzmanlardan son 5 yılın Bitcoin kıyaslaması ve 2025 tahmini

Bitcoin Aralık 2017’den bu yana ilk kez bunu yapacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, bu hafta başında kripto para biriminin 4.000 dolarlık önemli psikolojik fiyat seviyesinin üzerine çıkmasıyla ortaya çıkan yukarı yönlü momentumu koruyabildi. BTC tırmanmaya devam etmesine rağmen, şu ana kadar güçlü bir direnç seviyesi olduğu kanıtlanan 4.100 doların üzerinde kesin olarak kırılamadı. Şimdi bazı analist, Bitcoin’in yakın gelecekte büyük dalgalanmalara neden olacak bir savaş bölgesine yaklaştığına inanıyor. eToro’nun kıdemli pazar analisti Mati Greenspan ise ayı piyasasının sona erdiğini düşünüyor.

Bitcoin 5 haftanın en yüksek seviyesine çıktı!

Bitcoin fiyatları Cuma günü yükselişe geçti, beş haftada en yüksek seviyeye yükseldi ve art arda kazanan ayları kaydetmek için çalışıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin, yazım sırasında yüzde 0,38 oranında artışla 4.082 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto paraların amiral gemisi şu anda 72 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Kripto para birimi, Aralık 2017’den bu yana ilk defa arka arkaya kazanan ayları kaydetme yolunda ilerliyor. eToro’nun kıdemli pazar analisti Mati Greenspan konuya yönelik şunları söyledi:

Bitcoin, bu sabah bir aydan daha uzun bir süredir en yüksek seviyesinde, şu anda token başına 4.200 dolar civarında bir direnci test ediyor. Bazı analistler, uzun vadeli ayı trend çizgisinin şimdi kırıldığını görüyor olabilir. Bununla birlikte, trend çizgileri her bir grafikçi tarafından farklı çizilebilir, bu yüzden buradaki en saf gösterge değil. Şu anda daha alakalı olan şey, daha da yakına gelen 200 günlük hareketli ortalama.

Bitcoin’in 200 MA grafiği
Bitcoin’in 200 MA grafiği

Hareketli bir ortalama yakından izlenen bir momentum göstergesidir. Yukarıda Bitcoin’in 200 günlük hareketli ortalamasının grafiği bulunuyor.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin