Bitcoin iki önemli kısa vadeli hedef arasında sıkışmış durumda – işte ayrıntılar

Bitcoin iki önemli kısa vadeli hedef arasında sıkışmış durumda – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in fiyat aralığına sıkışması ne kadar cazip gelse de, kripto para birimini çok önemli bir seviyede bulan yatırımcılar için stresli bir an.

Varlık şu anda 10 bin dolar seviyesinde bulunuyor. Ancak iki hedef arasına Bitcoin’in sıkıştırılmış olması, bu seviyenin uzun sürmeyeceği anlamına geliyor. Peki bu durumda soru şu : gidilecek yol hangi yol olacak?

CME Bitcoin vadeli işlem açığı ters hedef olarak harekete geçebilir

Bitcoin fiyatı geçen hafta 48 saat içinde 2 bin doların üzerinde düştü. Kripto para piyasasının toplam değerinden milyarlar silindi.

Aşırı açgözlülükle dolu bir piyasa, kripto varlığı aniden 10 bin doların altında işlem gördüğü için hızla korkuya dönüştü.

Şimdiye kadar, 10 bin doların altındaki birçok yolculuk hızlı bir şekilde satın alındı, ancak kalan CME boşluklarına göre daha derin bir düşüş söz konusu değil.

Chicago Merchantile Exchange (CME) Pazartesi’den Cuma’ya Bitcoin vadeli işlem masası sunmaktadır. Hafta sonu gelir gelmez ticaret durur. Ancak hepimizin çok iyi bildiği gibi, kripto asla uyumaz ve hafta içi işlem masası saatlerine rağmen piyasa hareket etmeye devam eder.

Özellikle dalgalı hafta sonu fiyat hareketleri sırasında, fiyat listelerinde “boşluklar” geride kalıyor. Bu boşluklar genellikle sonunda “doldurulan” hedefler olarak hareket eder.

Aşırı hızlarda ve hızda hareket eden spekülatif varlıklar, boşlukları geride bırakmaya en yatkındır.

Geri dönüş veya daha güçlü bir geri dönüş için hedef olarak hareket edebilecek olan CME boşluğu 9 bin 660 dolar seviyesinde. Ancak yukarıda, daha düşük hedefe ulaşılmadan önce çıkarılabilecek hedefler var.

bitcoin btcusd cme gaps

Kripto, düşük boşluk doldurulmadan önce daha yüksek seviyeleri hedefleyebilir

Varlıklar, hatta Bitcoin bile düz bir çizgide hareket etmez. Bitcoin zaten çok ciddi bir şekilde düştü, buradan hemen önemli bir dezavantajı hayal etmek zor.

Kripto para birimi, CME fiyat listelerinde daha düşük boşluğa dokunmadan önce, ilk olarak yukarıdaki boşluğu hedefleyebilir. Bu boşluk, kabaca 10 bin 400 ila 10 bin 600 dolar arasında doldurulacaktır.

Bu, mevcut seviyeyi aynı mesafedeki her iki hedef arasında sıkıştırılmış halde bırakır.

Aşağıya bir düşüş, orada bir tersine dönme meydana geldiği veya biraz daha düşük olduğu sürece mutlaka düşüş eğilimi göstermez. Varlığın düşüş trendi çizgisinde haftalık kapanışlar, 10 bin doların üzerindeki son kırılmanın yanlış bir kırılmadan başka bir şey olmadığını gösterebilir.

Bununla birlikte, yukarıda bırakılan bir boşluk, kripto varlığının, trendin daha net bir resmi gelişmeden önce en azından bu seviyeyi yeniden test edeceğini gösteriyor.

Newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. kripto paralar felaket olacak vb. yorum yapanların hemen hemen hepsi bir neden belirtmiyor. neden felaket olacak? benim için güvenilir bir araç değil, ben daha güvenli limanları severim, ancak kuzum kocaman ekonomistler kripto para karşısında dururken argüman üretemiyorlar.

    dünya ağ sistemi mi çökecek? meteor mu düşecek? nedir yani?

    Reply
Bizi Takip Edin