Bitcoin kurtarma seansı bugün de devam ediyor

Bitcoin iflas mı etti? Bitcoin ve Ether için alım seviyeleri nelerdir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasında mücadeleye devam ediyor. Herkesin aklındaki soru, Bitcoin iflas mı etti? Cumartesi dünyanın en büyük dijital para birimi Bitcoin, %15’in üzerinde düştü. Kripto para 4000 dolar seviyesini kırarak 14 ayın en düşük seviyesine ulaştı ve 3.500 doların altında işlem gördü. Yazım sırasında ise Bitcoin (BTC) %7 oranında artışla 4.011 dolardan işlem görüyor.

Son 2 haftadır değerinin yüzde 40’ını silen Bitcoin iflas mı etti?

Cumartesi günkü düşüş, geçtiğimiz 14 aydan sonra 12. kaybetme seansına işaret etti. Bitcoin fiyatı geçtiğimiz haftaya kıyasla %30’luk bir düşüş yaşadı. Lider kripto paranın piyasa değeri ise 64 milyar dolara kadar geriledi. Kripto para piyasası bir bütün olarak, son on gün içinde neredeyse %50 veya 100 milyar dolarlık piyasa değerini sildi.

Bitcoin Cash (BCH), 170 doların altına düştü: Peki şimdi yön neresi?

Yeni nesil dijital teknolojide yatırımcılar için zorlu bir yıl oldu. CoinMarketCap’in verilerine göre 7 Ocak’tan bu yana 700 milyar dolar değerinde olan kripto para piyasası değerinin büyük bir kısmını silerek 128,8 milyar dolar değerine geriledi.

Analist, Bitcoin ve Ether için alım seviyelerini açıklıyor

Yine de Bitcoin’in sıkı savunucuları kripto paraya olan inançlarını dile getiriyor. Bir kripto para analisti olan Joseph Young, Bitcoin’i satın almanın tam zamanı olduğunu şu sözlerle belirtiyor:

Bu fırsat sık sık gelmiyor. 2014, 2015, 2016 ve 2017 yıllarında kaçırdıysanız, şu an zamanı geldi.

Kripto para analisti attığı tweette yatırımcılara, Bitcoin’i 3.000 dolar ve Ether’i 100 dolardan satın alma fırsatını belirtiyor.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin