Bakkt Borsası, platformunu geliştiriyor

Bakkt Borsası, yol haritasında ikinci aşamaya geçiyor: Ayı piyasasında yatırımcılara umut veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bakkt Borsası, yol haritasının ikinci aşamasını geliştirmeye başlayabilir. Bakkt, Intercontinental Exchange’in (ICE) sahip olduğu ve kurumsal yatırımcılar için düşünülen platform. Operasyonların 2. aşaması Starbucks ve Microsoft’un katılımını içeriyor.

Bakkt Borsası, platformunu geliştiriyor

Bazı raporlara göre Bakkt, kurumsal yatırımcılar için yatırım platformunda çalışıyor. Birkaç gün önce Bakkt’ın CEO’su Kelly Loeffler, 2019 Ocak ayı tarihine kadar platformun piyasaya sürülmesini ertelediklerini söyledi. Önceki tarih, Aralık 2018 idi. Loeffler, konuya yönelik şuunları söyledi:

Bakkt’taki ilgi hacmi ve tüm parçaları elde etmek için gereken işler göz önünde bulundurulduğunda, katılımcılarımızın 1. Gün’de işlem yapmaya hazır olmalarını sağlamak için şimdi 24 Ocak 2019’u hedef alacağız.

Platform açıklandığında ICE, Microsoft ve Starbucks gibi diğer markalarla çalıştıklarını bildirdi. İkinci aşamada, bireylerin sanal para satın alıp satabilmeleri için Microsoft’un bulut çözümlerini kullanabilir. Sanal paraları global bir ağda depolamak ve harcamak da mümkün olacak.

starbucks,bitcoin,blockchain

Starbucks, Bakkt’ın planında önemli bir rol oynayacak

Starbucks ayrıca Bakkt’ın yeni müşterileri sanal döviz piyasasına getirme planında önemli bir rol oynayacak. Gelecekte, Starbucks müşterileri kripto paralarını Amerika Birleşik Devletleri dolarına çevirebilecek ve onlarla alışveriş yapabilecek. Ağustos ayında, ortaklıklar ve Starbucks’daki ödemelerden sorumlu başkan yardımcısı şunları söyledi:

Ana perakendeci olarak Starbucks, tüketicilerin dijital varlıklarını Starbucks’ta kullanılmak üzere ABD dolarına dönüştürmeleri için pratik, güvenilir ve düzenlenmiş uygulamaların geliştirilmesinde önemli bir rol oynayacak.

Piyasa yılın başından bu yana bir ayı eğiliminde

Binlerce yeni müşteri, günlük satın alımlar için Bitcoin ve diğer sanal para birimleri kullanabilecek. Kurumsal yatırımcılar için platformlar başlatmak için çalışan başka şirketler var. Sadakat Yatırımları ve Goldman Sachs daha varlıklı ve geleneksel yatırımcılar için özel ürünler sunmayı planlıyor. Sanal para piyasası, yılın başından bu yana bir ayı eğiliminde. Bitcoin 4.000 doların altına düştüğü için, bu duyurular toplum için olumlu beklentiler oluşturuyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin