bitcoin sarkisi
Bitcoin'e Türkçe şarkı

Piyasaya Bitcoin için yazılan Türkçe bir şarkı çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünya üzerinde şimdiye kadar başta Bitcoin olmak üzere kripto paralar ile ilgili birçok şarkı yazıldı. 2017 yılındaki büyük sıçrama sonrası bütün dünyanın dikkatini çeken Bitcoin ve altcoinler konusuna müzik dünyası da sessiz kalmadı. Ve kripto paralar hakkında yüzlerce şarkı ortaya çıktı.

Bitcoin’e Türkçe şarkı

Kripto paralar ile ilgili yapılan şarkıların en yeni örneği ise Bitcoin’e yazılan Türkçe bir şarkı. Kripto paralar için yazılan birçok beste rap tarzında olmasına karşılık bu yeni Bitcoin şarkısının duygusal bir tınısı olduğunu görüyoruz. Bir “teaser” formatında olan piyasanın en önemli kripto parasına ithafen yazılan şarkısının adı “Ben, Bitcoin ve Sen” olarak geçiyor.

Parçanın süresinin kısa olması ile daha çok bir tanıtım şarkısı gibi duruyor. Belki ilerleyen günlerde daha uzun versiyonu yayınlanabilir. Kripto para ile ilgili olan Türkçe slow şarkı Youtube kanalına yüklenir yüklenmez ise önemli bir kitle tarafından izlendi. Ve ilk tepkiler olumlu gibi gözüküyor.

Şarkıda dikkat çeken sözlerde ise “hodl” durumuna vurgu yapılırken aynı zamanda kripto para piyasalarında keskin düşüşlerin başladığı 2018 Şubat ayına da atıfta bulunuluyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin