Bitcoin Cash direnç seviyelerinin üzerine çıkmaya çalışıyor
Bitcoin Cash direnç seviyelerinin üzerine çıkmaya çalışıyor

Bitcoin Cash direnç seviyelerinin üzerine çıkamadı

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin Cash (BCH) 1.700 dolarlık direncin üzerine çıkamadı ve ABD dolarına karşı geriledi.
  • Dünkü düşüş eğilimi olan trend çizgisinin 1.630 dolar seviyesinde yer alması, BCH/USD paritesinin saatlik tablosundaki kazanımları önledi.
  • Parite aşağı doğru hareket edebilir ve hatta yakın vadede 1.550 dolarlık desteği bile kırabilir.
  • Bitcoin Cash direnç seviyelerinin üzerine çıkamadı ve düşüş eğilimine girdi.

Bitcoin Cash, bir kez daha ABD doları karşısında düşüş gösteriyor. BCH/USD paritesi, satıcılar kontroldeyse, düşüşünü 1.485 dolar seviyesine çekebilir. Bitcoin Cash yazım sırasında 1.510 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

Bitcoin Cash direnç seviyelerinin üzerine çıkmaya çalışıyor

Dün, ABD doları karşısında Bitcoin Cash’in, 1.650 dolarının üzerinde bir yukarı yönlü düzeltmesini ele aldık. Fiyat yükseldi, ancak 1.700 dolarlık direncin üzerinde bir ivme kazanamadı. Satıcılar, 1.700 doların üzerindeki kazanımları savundu ve fiyatı 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altına itti. Son düşüşün %50 Fib düzelme seviyesini 1.835 dolardan 1.565 dolara indiren bir kırılma da yaşanmadı.

Daha da önemlisi, dün geçerli olan düşüş eğilimi olan çizgisinin 1.630 dolar olan mevcut dirençle ilişkilendirilmesi, BCH/USD paritesinin saatlik tablosundaki kazanımları önledi. Parite şu anda baskı altında ve 1.600 dolar destek seviyesini kırdı. Ek olarak, daha fazla kayıp için kapıları açabilecek  1.565 dolar seviyesini kırmak üzere. Satıcılar için bir sonraki durak, son dalganın 1.618 Fib uzantısı, 1.548 dolardan en yüksek 1.701 dolara yükseldi. Bir ara destek, aynı dalganın 1.236 Fib uzantısı olan 1.536 dolardır.

Bitcoin Cash direnç seviyelerinin üzerine çıkamadı
Bitcoin Cash direnç seviyelerinin üzerine çıkamadı

Grafiğe baktığımızda Bitcoin Cash’in, 1.600 doların altında bir baskı altında olduğu açıkça görülüyor. Eğer yukarı yönlü bir düzeltme varsa, 1.600 dolar ve 1.620 dolar seviyelerinin kazancı önlenecek.

Teknik göstergelerle Bitcoin Cash fiyat analizi

Saatlik MACD: BCH/USD paritesi için MACD düşüş bölgesine geri döndü.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): BCH/USD paritesi için RSI 40 seviyenin altına iniyor.

Başlıca Destek Seviyesi: 1.485 ABD doları

Büyük Direniş Seviyesi: 1.630 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin