Bitcoin için kritik bir gösterge açığa çıktı!
Bitcoin için kritik bir gösterge açığa çıktı! "Biriktirme adresleri" yükselişi mi ima ediyor?

Bitcoin için kritik bir gösterge açığa çıktı! “Biriktirme adresleri” yükselişi mi ima ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, son birkaç gündür bir ivme kazanmak için mücadele ediyor ve satıcılar 40.000 dolar civarında büyük bir direnç oluşturuyor.

40.000 doları kıramayan Bitcoin yönünü arıyor

Kripto para geçen hafta belirlenen 30.000 dolarlık en düşük seviyesinden güçlü bir toparlanma kaydetti, ancak o zamandan beri görülen V şeklindeki toparlanmanın yeni bir büyüme dalgasını tetiklemek için yeterli olup olmadığı belirsizliğini koruyor.

Bir zincir içi analist, teknik belirsizliğe rağmen Bitcoin’in temelde yükselişte olduğunu belirtiyor. Bitcoin biriktirme adreslerinde sürekli bir artışa işaret eden analist bunun sürekli büyümenin yakın olduğunu gösterdiğine dikkat çekiyor.

Bitcoin şu anda yüzde 5’in üzerinde yükselişle 37.120 dolardan işlem görüyor. Bu, dün dokunulan 40.000 dolarlık zirveden kayda değer bir düşüşe işaret ediyor.

Biriktirme adresleri dikkat çeken seviyede

Buradaki satış baskısı şu an için aşılamıyor ve herhangi bir düşüş tüm piyasa için ciddi risk teşkil edebilir.

Şu anda Bitcoin’in büyümesini destekleyen bir diğer yükseliş eğilimi ise perakende yatırımcılar arasında hızla büyüyen bir birikim modeli.

Bu, şu anda 2,7 milyon hareketsiz BTC içeren kriptoda bulunan sözde “biriktirme adreslerinin” sayısı ile açıklanabiliyor.

Bu model devam ederse Bitcoin’e nihayetinde uzun vadede önemli ölçüde daha fazla yükseliş görmesini sağlayan düşük bir güç sağlamaya devam edebilir.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin