Bitcoin için olası fiyat tahminleri! Hafta sonu bir kırılma gerçekleşecek mi?
Bitcoin için olası fiyat tahminleri! Hafta sonu bir kırılma gerçekleşecek mi?

Bitcoin için olası fiyat tahminleri! Hafta sonu bir kırılma gerçekleşecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto yatırımcısı ve analist Crypto Rover, BTC’nin bu hafta sonu bir kırılma yaşayacağını tahmin ediyor. BTC’nin fiyatı, bu yazının yazıldığı sırada 27.000 dolarlık önemli seviyenin altında işlem görüyor. BTC grafiğindeki teknik göstergeler, BTC’nin önümüzdeki 48 saat içinde 27.000 doların üzerine çıkacağını gösteriyor.

Bitcoin için olası fiyat tahmini

Crypto Rover, bu sabah bir tweet’te Bitcoin (BTC) için hafta sonu bir çıkışın yakın olduğunu tahmin etti. CoinMarketCap’e göre, BTC son 24 saatte %0,25’lik bir artış elde etti. Sonuç olarak, Bitcoin’in (BTC) fiyatı hâlâ 27.000 dolar hemen altında işlem görüyor. Bu, önde gelen kripto paranın zaten pozitif olan haftalık fiyat performansına eklenerek haftalık toplam kazancını %0,28’e çıkardı.

BTC, en büyük rakibi Ethereum (ETH) karşısında olumlu bir performans sergileyemedi. Yazım sırasında, BTC, ETH’ye karşı %0,15 düşüş yaşadı.

Daily chart for BTC/USDT (Source: TradingView)

Bitcoin’in fiyatı, Perşembe günü psikolojik olarak önemli olan 27.000 dolar seviyesinin altında kapandı, %2’den fazla bir düşüş yaşadı. Dün, bu seviyenin üzerinde bir pozisyon almaya çalıştı ve 27.183 doları gördü, ancak günü 26.880 dolar seviyesinde kapattı.

Crypto Rover tarafından tahmin edilen kırılma, BTC’nin günlük grafiğinde önemli bir yükseliş bayrağının tetiklenmeye yakın olduğu anlamına gelebilir. Günlük RSI çizgisi, günlük RSI SMA çizgisinin üzerinde yükseliş eğilimi gösteriyor. Ayrıca, günlük RSI aşırı satım bölgesinde bulunuyor.

Eğer bu iki çizgi kesişirse, BTC’nin 27.000 doların üzerine çıkması ve 27.723,73 dolara kadar yükselmesi olasıdır. Bununla birlikte, BTC’nin fiyatı bir sonraki destek seviyesi olan 26.300 dolardan aşağı düşerse, hızlı bir şekilde bir sonraki destek seviyesi olan 24.700 dolara kadar düşebilir.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin