Bitcoin boğaları zayıflık göstermeye devam ediyor: BTC için sırada ne var?
Bitcoin boğaları zayıflık göstermeye devam ediyor: BTC için sırada ne var?

Bitcoin için en iyi ve en kötü durum senaryoları!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) şu anda 9.389 doların üzerinde işlem görmekte ve yükselme senaryomuzda olduğu gibi ilerlemekte. İlk olarak Bitcoin için en iyi durum senaryosuyla başlayacağız çünkü bu aynı zamanda en olası olanı.

Bitcoin için en iyi durum senaryoları

Yukarıdaki grafikte de gördüğünüz gibi, Bitcoin 2013 yılının sonlarına benzer bir fiyat hareketini takip ediyor. Bu, önümüzdeki birkaç hafta boyunca bir miktar birikimi görmeye devam edebileceğimiz anlamına geliyor. 2013’te yaptığımız gibi büyük uzun mumların şekli. Grafikler son derece benzer ve Bitcoin sarı trend çizgisinde destek bulmuş gibi görünüyor. Ayrıca Bitcoin, 2018’in başlarında açık mavi (mavi) direnç hattını 2013’ün başlarında yaptığı gibi nasıl geri döndürdüğünü de gösteriyor. Bu benzerliklerin tümü 2018 için 100.000 dolara kadar olan fiyatı 150.000 dolara çekmeyi bekleyen bir boğaya işaret ediyor.

Bitcoin için en iyi ve en kötü durum senaryoları!
Bitcoin için en iyi ve en kötü durum senaryoları!

Analistler 2018 için çok çeşitli Bitcoin tahminleri yaptılar. Mütevazı olanlar 25.000 dolara yakınken, boğalar da 100.000 dolar civarında. Orada da düşüş senaryoları var, ancak çoğunlukla, Bitcoin topluluğundaki pek çok kişinin, beklentisi yükseliş yönünde. Koşullar da çok farklı ve Bitcoin, geri kalanlar ile birlikte çok daha güçlü bir konumda görünüyor. Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, özellikle altkoin sektöründe piyasada görülmemiş risk alma işaretleri gördük. Bununla birlikte, piyasada hala çok fazla korku var ve bazı yatırımcıların 13.000 dolar ve 20.000 dolar seviyelerinde kâr elde etmeleri mümkün.

Bitcoin için en kötü durum senaryoları

Vaka durumu, mantıklı ve boğa durumu olarak iyi bir şekilde kanıtlanmış gibi görünmüyor, ancak hala aranması gereken bazı işaretler var. Bu düşüş senaryosunda, Bitcoin 2014 yılında zirveye ulaştı ve 2018’de de yaklaşık 20.000 dolar seviyesinde zirveye ulaşmış gibi görünüyor. Bu, Bitcoin’in 2020 yılına kadar 4.000 dolar ile 2.000 dolar arasında düşebileceği anlamına geliyor. Bunun gerçekleşmesi olasılığı, son olayların ışığında çok düşük gibi görünüyor, yine de göz ardı edilemez.

Bitcoin için en iyi ve en kötü durum senaryoları!
Bitcoin için en iyi ve en kötü durum senaryoları!

Ayrıca, Bitcoin’in 6.000 dolardan hızlı bir şekilde toparlandığını ve bunun da yukarı yönlü bir görünüm sergilediğini gördük. Bitcoin ETF’leri köşede görünüyor ve kurumsal ilgi en yüksek seviyede. Bu işaretlerin çoğu, bir yükseliş senaryosuna işaret ediyor. Ancak kişisel önyargıyı bir kenara bırakarak, bu 2018’in boğa ya da aşağı yönlü olup olmayacağını bilmeden, artık Bitcoin’e yatırım yapmanın ne anlama geldiğini düşünelim.

Bitcoin için en kötü durum senaryosunda bile fiyat tekrar yükselecek

Eğer yükseliş senaryosu devam ederse, 2018 yılı sonunda yeni zirvelere 100.000 dolar ile 150.000 dolar arasında bir fiyat rallisi göreceğiz. Bu aynı zamanda en olası senaryo. Öte yandan, eğer düşüş senaryosu varsa, fiyatın 2020 yılı sonuna kadar yaklaşık 2.000 dolar seviyesine indiğini göreceğiz. İlginç bir şekilde, düşüş senaryosunda bile, fiyat 2021’in başında yeniden yükselmeye başlayacak ve yüksek bir seviyeye ulaşacak. 2022 civarında 200.000 dolar olacak!

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin