Madenci faaliyetlerine dayanan analiz Bitcoin için çılgın fiyatları gösteriyor
Yeni Bitcoin rekor fiyatı

Madenci faaliyetlerine dayanan bir analiz Bitcoin için çılgın fiyatları gösteriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

PlanB olarak bilinen bir kripto analisti, madenci faaliyetlerine dayanan bir metriğin uzun vadeli bir Bitcoin boğasına neden olarak fiyatın 370.000 dolara kadar ulaşacağını gösteriyor.

Bitcoin’in geçmiş fiyat hareketleri

PlanB’ye göre, geçmiş Bitcoin rallileri ağa güç veren çok sayıda madenci kar yapmadıklarını belirledikten ve teçhizatlarını geçici olarak kapattıktan sonra başladı. Bu durum genellikle, bir Bitcoin balonu patladığında ve buna bağlı olarak BTC fiyatının düşmesiyle ortaya çıkma eğilimindedir.

“Madencinin teslim oluşu” denilen analiz ile Bitcoin’in geçmiş fiyat hareketlerine bakan PlanB, Bitcoin’in önümüzdeki iki ila üç yıl içinde 370.000 dolara giden yeni bir eğilime başlayabileceğine inanıyor.

Pantera CEO’su: Bitcoin, 365.000 dolar

Ayrıca, Unchained podcast’in yeni bölümünde Pantera CEO’su Dan Morehead, şirketinin hesaplarına göre, Bitcoin’in önümüzdeki yıllarda 365.000 dolara doğru giden bir yörüngede olduğunu söylüyor:

Bitcoin 2019’un sonunda 42.000 dolara çıkacak ki bunun çılgınca olduğunu biliyorum, ama aslında çoktan yolu yarıladık. Bu eğilim devam ederse bir yıl içinde 122.000 dolara seviyesine ardından da 365.000 dolar seviyesine rahatlıkla ulaşabiliriz.

“… (42.000 dolar, 122.000 dolar ve 356.000 dolar) kulağa çılgınca geliyor, ama Bitcoin için yaptığımız ilk araştırmada, 5000 dolara gideceğini tahmin ettik. Ancak 100 dolar değerinde olan BTC için herkes bunun tamamen çılgınca olduğunu düşünüyordu. Bu seferde öyle olacak, 2 veya 3 yıl içinde, insanlar geriye bakacak ve oh evet, bu mantıklı bir tahminmiş diyecekler.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin