featured
Bitcoin için 2018

”Bitcoin için 2018 yılının sonuna kadar 50 bin doları göreceğiz”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kenetic Capital’in yönetici ortağı, kripto para piyasası genel kabul görür hale geldiğinde, ”Bitcoin için 2018 yılının sonuna kadar 50 bin doları göreceğimize inandığını söyledi.

Bloomberg TV’de konuşan Jehan Chu, şunları söyledi:

Bence Bitcoin için 2018 yılının sonuna kadar 50.000 Dolar’ı göreceğiz. Bence Cboe ve CME ile yapılan iki duyuru ile tüm dünya şu an geleceği ve bu pazara girebilecek gerçek likiditenin aslında nasıl olacağına dikkat ediyor.

Chicago merkezli borsalar Cboe ve CME, bu ayın sonuna kadar bitcoin vadeli kontratlarını başlatarak piyasa fiyatlarını rekor seviyeye çıkarmaya yardımcı oluyorlar.

Ayrıca Jehan Chu:

Çin, aslında girişimci bir seviyede blok zinciri teknolojisinde en hızlı şekilde benimsenen ülkelerden biridir.

Ayrıca, PBoC tarafından kendi kripto parasını geliştirmeye yönelik çabaların, genel olarak egemen bir düzeyde dijital para birimine geçerliliğe ağırlık verdiğini de ekliyor:

Bence 2018’de devlet tarafından desteklenen ilk dijital para birimini bir formda veya başka bir formda göreceğiz ve bahse girerim bu Asya’dan gelecektir.

Güney Kore’nin Kuzey Kore ve güvenliğini artırmak için bitcoin kullanması nedeniyle kripto para alanıyla ilgilenip ilgilenmediğini sorgulayan Chu olumsuz yanıtladı. Ona göre, Güney Kore bu alana odaklanıyor çünkü “ticaret kültürü var”. Chu, Forex ve hisse senetlerini işlemeyi bildikleri için, dijital para birimindeki işlemlerin kolay geçiş yapmasını sağladığını düşünüyor.

Kuzey ile Güney arasında siyasetle çok fazla ilgisi olduğundan emin değilim, ancak sanırım Kore gibi bir ticaret için rahat bir nüfusu, hatta Hong Kong’u da bir ölçüde gördüğünüz her yerde, ve özellikle Çin’de kripto para sektörünün çok fazla ilgi gördüğünü ve katlanarak arttığını görüyorum.

Billionaire hedge fon yöneticisi Mike Novogratz, bitcoin  fiyatıyla ilgili bir diğer tahminciydi. Geçtiğimiz ay, 2018 yılı sonunda 40.000 dolara ‘ kolayca ‘ ulaşabileceğini söylemişti .

CCN

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin