2016 ve 2020 Bitcoin halving arasında şaşırtan benzerlik:
2016 ve 2020 Bitcoin halving arasında şaşırtan benzerlik: "Rekor geliyor" iddiası!

Bitcoin halving yaklaştıkça sektöre ilgi tırmanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin yatırımcıları, kripto para biriminin her dört yılda bir yaşanan ödül yarılanmasının ardından yeni zirvelere erişip erişmeyeceği konusunda bölünmüş durumda. Norveçli kripto para analiz firması Arcane Research’ten gelen bir rapora göre, Google’da Bitcoin halving konusuna ilgi artıyor.

Google’da “Bitcoin halving” aramaları iki katına çıktı

Arama motorunun Google Arama Trendleri özelliği, “Bitcoin halving” terimiyle ilgili sorguların bu ay iki katına çıkarak yeni bir rekor kırdığını ortaya koydu.

Arcane Research’e göre artan arama sayısı, halving’in 2020’de daha yüksek fiyatlar için potansiyel bir katalizör olarak kamu yararını artırabileceğinin bir işareti.

İnsanların Bitcoin halving karşısında duyduğu ilgi artıyor. Pek çok yine insan bu kavram hakkında farkındalık kazanıyor.

Bu istatistik son görüldüğünde Bitcoin fiyatı iki katına çıkmıştı

Google Arama Trendleri, “Bitcoin halving” ile ilgili gerçek arama sayısını ortaya koymuyor ancak arama teriminin 19 Ocak’ta sona eren haftada aralık ayındaki ortalama 15 puandan 35 puana yükseliş kaydettiğini gösteren verileri yayınladı. Ölçekte 100 değeri belirli bir arama teriminin popülerliğinin zirvesini temsil ediyor.

Bu terimle ilgili 35 puanın görüldüğü son sene, 2016 idi. BTC fiyatı o yıl ikiye katlanırken 2017’de yaklaşık 13 kat yükselmişti.

Her dört yılda bir, Bitcoin ağı, madencilik ödüllerinde yüzde 50’lik bir azalmaya maruz kalıyor. Bu esasında, temel Blockchain ağındaki verileri onaylamak için çalışan bilgisayar operatörlerine ödül olarak verilen kripto para biriminin yeni sayısı.

2020’de Bitcoin’den daha iyi performans göstermesi beklenen 3 altcoin

coindesk


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin