Aave ve Cosmos fiyat analizi: AAVE ve ATOM için sırada ne var?
Aave ve Cosmos fiyat analizi: AAVE ve ATOM için sırada ne var?

2020’de Bitcoin’den daha iyi performans göstermesi beklenen 3 altcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin şüphesiz kripto pazarındaki en büyük kripto para birimi ve tüm altcoinlerin bir çeşit ölçütü. “Yeni Bitcoin” arayışı uzun süredir devam ediyor. Altcoinlerin çoğu, bir şekilde Bitcoin’in üstüne çıkmaya çalışıyor ve BTC’ye gerçek bir rakip olma uğraşında. Karşınızda zycrypto tarafından hazırlanan, bu yıl Bitcoin’den iyi performans göstermesi beklenen 3 altcoin listesi.

Pek çok altcoin Bitcoin’den iyi performans gösterebiliyor

Altcoinlerin Bitcoin’i geçme çabalarının büyük çoğunluğu, BTC yatırımcıların en sevdiği ve en büyük kripto para birimi olmaya devam ettiği için boşunaydı. Lakin Bitcoin’in hakimiyeti ne olursa olsun, performans söz konusu olduğunda sektörün kralı sayılmaz.

Birçok altcoin, kripto pazarındaki boyutlarından ve konumlarından bağımsız olarak, piyasadaki en büyük kripto para biriminden bile iyi bir performans göstermeye hazır olduklarını tekrar tekrar kanıtladı.

2020, kripto piyasası için iyi bir yıl olacağa benziyor ve bazı altcoinlerin piyasayı beklenmedik dalgalanmalara maruz bırakacağı güçlü bir ihtimal gibi görünüyor. Aşağıda bu yıl Bitcoin’den daha iyi performans gösterebilecek birkaç altcoin var.

1- Komodo (KMD)

Komodo, Blockchain altyapısının geliştirilmesine uçtan uca bir çözüm sunmak amacıyla oluşturulan bir kripto para birimi. Dijital paranın fiyatı, Ekim 2019’da 6330 satoshi’lik destek alanının altına inerek 5330 satoshiye düştü. Bununla birlikte kripto paranın fiyatı yukarı doğru bir hareket başlattı ve kasım ayında en yüksek seviyeye çıktı. Destek bozulduğunda, Komodo’nun fiyat hareketi genellikle büyük yükseliş dönemlerine giriyor.

Komodo şu anda yaklaşık 0,662 dolardan işlem görüyor. Kripto uzmanları, kripto paraların fiyat hareketine ve beklenen gelişmelere dayanarak, Komodo’nun bu yıl sonuna kadar mevcut fiyatının kabaca dört katı değerinde olacağını tahmin ediyorlar.

2- Matic (MATIC)

Blockchain ölçeklenebilirlik projesi Matic Network’ün yerel tokeni olan Matic, geçen yıl neredeyse %300 oranında bir değer artışı sağladı. Dijital para, merkezi olmayan uygulamaları güvenli bir şekilde dağıtmak ve çalıştırmak için bir yol sunarak geliştiricileri çekmeyi amaçlıyor. Bununla birlikte kripto para, sonrasında birkaç ay içinde değerinin %705’ini kaybetti ancak bu, Binance dahil olmak üzere çeşitli borsalarda listelenmesini engellemedi.

Kripto para, kasım ayında yükseliş eğilimine geri döndü ve 8 Aralık 2019’da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,042 dolara ulaştı. Yılı çok iyi bitiren Matic, bu yıla daha güçlü bir notla başladı. Kripto para, 24 saat boyunca ABD dolarına karşı %0,3 daha yüksek işlem yaptıktan sonra 8 Ocak’ta günlük hacminin 28,6 milyon dolar seviyesine ulaştığını gördü.

17 Ocak’ta, Coinbase kriptoparaya destek eklenmeye başladığını duyurdu. Bu duyuru, bir sonraki olası şeyin Coinbase Pro borsası ve perakendeciliğine ticaretin eklenmesi olacağını söyleyerek, kripto uzmanları tarafından birçok tahminle karşılandı.

3- Bitcoin Cash (BCH)

Bu yılın başından beri Bitcoin Cash %78’in üzerinde büyüme sağladı. Geçen yılın eylül ayındaki %50’lik değer kaybının ardından kripto para düzenli bir yükselişte. Bitcoin Cash, bu süreçte fiyatını150 dolardan şu anki 314 dolara yükseltti.

Bitcoin’in bölünmesiyle oluşan Bitcoin Cash’in de bu yıl Bitcoin’in merakla beklenen halving etkinliğinden faydalanması bekleniyor. Bitcoin Cash piyasa değerlemesi ise 6,3 milyar doların biraz üzerinde.

zycrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. Bch nisan da halving i var katılıyorum iyi yükselir bence de

    Reply
Bizi Takip Edin