“Bitcoin güçleniyor ve onun için ciddi bir pazar var.”
“Bitcoin güçleniyor ve onun için ciddi bir pazar var.”

“Bitcoin güçleniyor ve artık göz ardı edilemez!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatları yükselmeye devam ediyor ve Cuma günü yaklaşık 10.000 dolara kadar ulaşıyor. Bu olumlu gelişmeleri Brian Kelly şu açıklamayı yaparak arttırıyor: “Bitcoin güçleniyor ve artık göz ardı edilemez!”

“Bitcoin güçleniyor ve onun için ciddi bir pazar var.”

Dijital para birimlerine odaklanmış bir yatırım şirketi olan BK Capital Management’ın CEO’su ve kurucusu Brian Kelly, şu açıklamayı yaptı:

Bitcoin güçleniyor ve bundan böyle göz ardı edilemez.

Stanford Üniversitesi’ndeki bir konferansta konuşan finans uzmanı Brian Kelly,  sözlerine şu şekilde devam etti:

Burada ciddi bir pazar var. Geçtiğimiz yıllarda bu gibi etkinlere gittiğimde Bitcoin küçümsenir ve istenmezdi. Ama bu konferansta birkaç kez gündeme getirildi ve oldukça ciddiye alındı.

Bitcoin bu yılın başlarındaki kayıplarını geri kazanıyor

Kripto para birimi Bitcoin, şu anda 9.850 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Bu rakam, Aralık ayının ortalarında yüksek olan 19.700 dolar seviyesinden önemli ölçüde düşük olmasına rağmen, Bitcoin bu yılın başlarındaki yaklaşık 6.000 dolarlık düşük seviyelerden kayıplarını yeniden kazanmaya devam ediyor.

Brian Kelly, Goldman Sachs’a ve Bitcoin talebini daha da yükseltmek için herhangi bir Wall Street bankasının Bitcoin ticareti yapma planlarına güveniyor. Brian Kelly, Goldman Sachs’ın Bitcoin vadeli işlem sözleşmeleri ticaretine başlayacağını duyurmasıyla ilgili olarak ise şu açıklamayı yaptı:

Goldman, kripto para biriminde büyük bir hamle yaptı. Ve onlar kesinlikle finans alanındaki kurumlar arasında liderler. İlginç olan bir şey de Bitcoin’in açıkça bir para birimi olması. Konuştuğum herkes Bitcoin’le ilgili olarak bir menkul kıymet değil bir para birimi gibi konuşuyor.

Blockchain Week New York City etkinliği Bitcoin için büyük etki yaratacak

Son olarak ise Brian Kelly, Bitcoin için en büyük etkinlik olan Blockchain Week New York City’nin önümüzdeki hafta gerçekleşeceğine dikkat çekti. Bunun piyasanın en baskın kripto parasının etrafında daha fazla gürültü yaratacağını da sözlerine ekledi.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

CNBC

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin