Golden Cross’u gören Bitcoin yüzde 5.000 artabilir!
Golden Cross’u gören Bitcoin yüzde 5.000 artabilir!

Bitcoin golden cross: Boğa alameti doğru mu yanlış mı? Bitcoin’de bir ciro mümkün mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bloomberg gibi büyük medya bile 3 yılda ilk kez bir Bitcoin Golden Cross ile (boğa haçıyla) ilgili haberler yazdı. Gerçeğe benziyor ama şanslı bir tesadüf mü? Hiçbir şeye benzemiyor mu? Peki ya 2015?

Golden Cross

Neyin ne olduğunu anlamak için, 2019 ve 2015 yıllarında Bitcoin hareket grafiklerini ve fiyatlarındaki değişiklikleri karşılaştırmak yeterlidir. Senaryolar çok benzer. Düşük bir hareketle yerel bir yükselişle başladı, ardından fiyatın zirvesinde “altın haç” oluşumu tamamlandı. Sonra bir toparlanma gördükten sonra, tarih tekerrür ediyor mu? soruları sorulmaya başlandı. Belki de sahte bir haç göreceğiz, bunu ölüm haçı ve hatta 3.000-3500 dolarlık bir fiyat düşüşü izleyebilir. Ancak, korkmaya gerek yok, bir sonraki dibe ulaştıktan sonra bir tersine dönme gerçekleşmeli ve aktif büyümeye başlanmalıdır. Bu senaryoya göre 2019 için en kötü Bitcoin fiyat tahmini 3.000 dolar. Ancak uzun bir dip gerçekçi görünmüyor

Bir ciro oldu mu?

2019 yılı için Bitcoin fiyat dibini tahmin etmek için, durumu bir bütün olarak değerlendirmeniz, çeşitli senaryoları dikkate almanız ve her şeye hazırlıklı olmanız gerekir. Analizde, düşme olasılığının yeterince büyük olduğu ve belki de çoktan başladığı gerçeğiyle başlıyoruz. Her şeyden önce, aşağı yönlü trend çizgisini max ve min olarak analiz edeceğiz:

  • 2018 yılında Bitcoin fiyatının en düşük seviyeyi göstermesi kırılmıştı ve şimdi durum tam tersi; çizgi ters yönde kesilmiş.
  • Çizgiler büyük hacimlerde delinmiş ve bu da sahte büyümeyi engellemektedir.
  • Oynaklık seviyesi, alt bölümün kopma zamanından çok daha düşük.
  • Yükselen kanalın analizi Bitcoin’in 5.400 dolar üst sınırında bulunduğunu gösteriyor. Bitcoin, bu noktada gerçekleştirilemeyen bir yer kazanması önemliydi. Aşağı hareket başladı. Bir sonraki nokta 4.900 dolar ve bundan sonra 4.400 dolar da mümkün. Son nokta, kanalın alt sınırına karşılık gelir.

Düşüş trendi çizgi analizi

TradingView BTC grafiği
  • Resmi 2015 senaryosuyla karşılaştırırsak, dediğimiz gibi, bunlar neredeyse aynıdır:
  • Düzeltme fiyatı 4.900 dolara düşürecek.
  • Sonra 5.300 dolar işaretine yanlış bir hareket izleyecektir.
  • Düzeltmeden sonra olası bir yeniden test ile dip olabilir.
  • İlk test 3.950 dolar – 4.300 dolar arasında koridorda durabilir.
  • İkincisi 3.600 dolar.
  • Üçüncüsü 3.400 dolar.
  • Üçüncü tabanın altına düşme olasılığı oldukça küçük, ancak mevcut. Bize göre, en muhtemel tahmin, Bitcoin fiyatının 4.000-4.200 ABD Dolarının altına düşmeyeceği yönündedir.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin