İşte son Bitcoin gelişmeleri
İşte son Bitcoin gelişmeleri

Son Bitcoin gelişmeleri, ayı piyasasının çok yakında biteceğini gösteriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) 20.000 dolar civarında tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaştığından bu yana neredeyse on ay geçti ve aylar süren sürekli düşüş hareketlerinden sonra, birçok trader ayı piyasasının bitebileceğini söylüyor. Bunun nedeni ise son zamanlardaki Bitcoin gelişmeleri…

Yüksek alçaklar

Fiyatların daha yüksek seviyelere çıkması ve Bitcoin  ile ilgili sayısız önemli gelişmeler arasında yükseliş nedenleri her geçen gün büyüyor.

Yukarıda çizilen trend çizgisi ile de gösterildiği gibi Bitcoin’in fiyatı şu anda yüksek alçaklar oluşturuyor. Fiyat, 6.500 dolarda nispeten istikrarlı olmasına rağmen, grafik genel trendin kısa vadede yukarı doğru seyrettiğini gösteriyor.

Ayı piyasası bitiyor mu?

Daha büyük bir zaman dilimi içinde, Bitcoin, de yüksek alçaklar oluşturuyor. Temmuz ayında Bitcoin, 5.778 dolara ve Ağustos ayında ise 5.860 dolara düştü. Lider kripto para son düşüşünde ise 6.000 doların üzerinde kaldı.

Bu kanıt tek başına, ayı piyasasının bittiği anlamına gelmez. Ancak Bitcoin’in birçok yılın son çeyreğinde fiyat artışı yaşadığına dönük tarihsel veri ve son önemli gelişmeler birleştirildiğinde, bir boğa koşusunun oluşmaya başladığı söylenebilir.

İşte son Bitcoin gelişmeleri

Fiyat düşüyor olsa da, bu gelişmelerin durduğu anlamına gelmez. Bitcoin ne olursa olsun gelişir. Teknolojisine inanç olduğu sürece, protokolde her zaman iyileştirmeler olacaktır. Son dönemdeki şu önemli gelişmeler boğa haberleri içeriyor:

  • Nasdaq’ın kendi Bitcoin ticaret masasını oluşturduğu söyleniyor.
  • Bir yıl önce faaliyete geçen SegWit’in benimsenmesi ve kullanımı yüzde 50’yi aştı.
  • Lightning Network her geçen gün büyüyor. Coingate ve Globee gibi ödeme işlemcileri Lightning ödemelerini kabul ettiğinden, satıcı kabulü geliyor.
  • Bakkt, Intercontinental Contracts Exchange ile birlikte Bitcoin’e dayalı fiziksel bir vadeli işlem sözleşmesi sağlayacak.
  • Reddedilmesine rağmen, son Bitcoin ETF’leri Bitcoin’in nasıl olgunlaştığını kanıtladı ve aynı zamanda gelecekteki ETF uygulamaları için aşama oluşturdu.

Kripto para sektörünün öngörülemezliğini nedeniyle tüm bu olumlu işaretler ve lider kripto paranın yavaşça toparlanması arasında ayı piyasasının sona ermesi olası.

Cryptoglobe

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin