4chan, İngilizce dilini kullanan resim tabanlı forum
4chan, İngilizce dilini kullanan resim tabanlı forum

4chan sitesi artık BTC, ETH, LTC ve BCH’yi kabul ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Resim tabanlı forum 4chan, artık web sitesinde pass için dört farklı kripto parayı kabul ediyor. Kullanıcılar artık BCH, BTC, ETH ve LTC ile pass satın alabilir.

4chan nedir?

4chan, İngilizce dilini kullanan resim tabanlı forum. Kullanıcılar genellikle anonimdir ve yeni gönderiler sayfada diğer gönderilerin üstünde yer alır. Site, kendi içeriği ve kuralları olan çeşitli bölümlere ayrılmıştır. Kayıt olmak gerekli olmamakla beraber mümkün de değildir. Web sitesinin en önemli özelliği, Anonymous, The alt-right ve Project Chanology gibi aktivist gruplarla bağlantısı.

Bu hafta kullanıcılar, popüler web sitesinin artık Coinbase ticaret platformunu kullanarak dört farklı kripto parayı sisteminde kabul ettiklerini fark ettiler. Kullanıcılar artık Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum veya Litecoin kullanarak 20 dolar karşılığında 4chan pass satın alabilirler.

Web sitesi şu anda en popüler sosyal medya platformlarından biri

Şu anda en popüler sosyal medya platformlarından biri olan web sitesinde genellikle kripto dostu olan bir kitle var. Bu, web sitesinin neden kripto para ödemelerini kabul ettiğini gösteriyor. Web sitesi kullanıcıları resimleri anonim olarak yayınlayabildiğinden, platform betik botları ile mücadele etmek için captcha sistemini kullanır. Ancak 4chan pass, kullanıcıların tüm yıl boyunca tartışma panolarını kullanırken captcha doğrulamalarını yazmasını sağlar.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin