Bitcoin'de bu faktör yükselişin önünde bir engel oluşturabilir?
Bitcoin'de bu faktör yükselişin önünde bir engel oluşturabilir?

Bitcoin gelişmekte olan ülkelerin ekonomilerini nasıl güçlendirebilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dijital para birimlerinin gelişmesiyle birlikte çok sayıda fırsat ortaya çıkıyor. İşler ve farklı kuruluşlar, kaldıraç kullanıldığında alternatif ve sürdürülebilir gelir kaynakları yaratabilir. Bununla birlikte, olasılıkları genişletmek için, üçüncü dünya ülkelerinin ekonomileri, dijital para birimlerinin entegrasyonundan aktif olarak yararlanabilir.

Dijital para birimleri

Bu gelişmekte olan ülkelerdeki temel sorun, düşük üretim oranı ve mücadele eden işgücü piyasasıdır. Çoğu zaman üretim için gerekli kaynaklar ithalata bırakılır. Üst sınıf, gerekli araçları kullanır ve alt sınıfa el emeği için ek ödeme yapar. Bu, daha sonra servet sahipliğinin dağılımında bir eşitsizliğe neden olur.

Döngüyü kırmak için, bu servet sahipliğinin eşitlenmesine yol açmasa da, küçük işletme sahipleri için dijital para birimlerine bağımlılık yakın gelecekte normalleştirilebilir.

Bitcoin gibi baskın varlıklar için işletmeler, platformlarındaki kripto varlıklar için ödeme seçeneklerini kullanarak Bitcoin’in blok zincirinin şeffaf ve merkezi olmayan modelinden yararlanabilir. Henüz çevrimiçi bir varlık oluşturmamış işletmeler için Bitcoin ATM’leri ve trader uygulamaları kullanışlı olabilir.

Patlayan bir başka kanal, firmalarını Kripto dostu bir hedefe kaydırmak isteyen yabancı Kripto ile ilgili girişimlerin konuşlandırılmasıdır. Gelişmekte olan ülkeler, bu milyar dolarlık fırsatı dikkatle kullanarak ekonomik büyümeyi hızlandırabilirler.

Kârlı girişim 

Amerika Birleşik Devletleri gibi birinci dünya ülkelerinin dijital para girişimlerini kısıtlamasıyla, Kripto dostu ülkelere olan talep, vergi avantajları ve çok daha fazlası karşılığında alan ticareti yapmak isteyen herhangi bir ülke için oldukça karlı bir iş girişimidir.

Kripto para yatırım firmaları, gelişmekte olan ülke vatandaşları arasında servet yaratmanın başka bir bağımsız yöntemidir. Gelişmekte olan ülkelerde çok sayıda Y kuşağı arasında hâlihazırda baskın bir uygulama haline gelen kripto para birimi ticaretinin yanı sıra, ilgilenen tarafların fonlarını yıllık kâr karşılığında bağımsız olarak yatırmalarına izin veren yatırım uygulamaları, yoksulluk oranını düşürmeye yardımcı olabilir. Bu, özellikle önceki zamanlarda çok sayıda Ponzi programının başarılı olduğu Nijerya ve Güney Afrika gibi ülkeler için yararlıdır.

Bugüne kadar, resmi olmayan kaynaklar Nijerya, Gana ve diğer önde gelen Afrika ülkelerinin hala bu tür ponzi programlarına yatırım yapmakla meşgul olduğunu iddia ediyor. Büyük saygın kripto para yatırım şirketleri, ülkenin farklı bölgelerinde stratejik olarak firmalar kuracak olsaydı, faiz ölçeği oldukça güven verici göründüğü için ekonomik bir artış kaydedilebilirdi.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin