Bitcoin fiyatında şimdi yön neresi?
Bitcoin fiyatında şimdi yön neresi?

Bitcoin fiyatında şimdi yön neresi? İşte analiste göre olasılıklar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Halen daralan bir fiyat aralığında sıkışan Bitcoin (BTC), eğer boğalar 50 haftalık hareketli ortalama engellerini geçebilirse, yakında 8.000 doların üzerindeki dirençlere yükselebilir. Lider kripto para bugün, aylar boyunca daralan bir fiyat aralığında sıkışmış olarak Bitfinex’te 7.770 dolardan işlem gördü. Yazım sırasında ise Bitcoin, 7.720 dolardan işlem görüyor. Peki Bitcoin fiyatında şimdi yön neresi ve olasılıklar nelerdir?

Bitcoin fiyatında şimdi yön neresi?

Bitcoin fiyatındaki son durumu ele alan CoinDesk’ten analist Omkar Godbole, Bitcoin’in önümüzdeki 24 saat içinde 7.780 dolarlık direnci geçerek 8.000 doların üzerinde bir artış yaşayabileceğini belirtiyor. Bu hedef çok zor görünebilir olsa da Omkar Godbole, Bitcoin’in bu haftayı 50 haftalık hareketli ortalama olan 7.819 doların üzerinde kapatacağını söylüyor.

Bitcoin fiyatında şimdi yön neresi?
Bitcoin fiyatında şimdi yön neresi?

Yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi, Bitcoin geçen hafta daralan fiyat aralığının aşağı yönlü (düşüş) bir kırılmasından kaçındı ve 7.040 dolardan daha yüksek bir seviyeye ulaştı. Ancak, bir sonraki 7.700 dolara yaklaşan ralli bu tehdidi etkisiz hale getirdi. Omkar Godbole  ayrıca, Bitcoin’in 8.880 dolarlık dirence doğru yüksek bir hamle yapma olasılığının olduğunu vurguluyor.

Bitcoin fiyatında şimdi yön neresi?
Bitcoin fiyatında şimdi yön neresi?

İşte Bitcoin fiyatı için olasılıklar

Boğalar için umut vaat eden bir işaret olarak günlük grafik, Bitcoin’in 50 haftalık hareketli ortalama engelin üzerinde ikna edici bir kırılma için konumlandığını gösteriyor. Omkar Godbole, ayı senaryosunda ise fiyatların 7.372 doların altına düşmesi durumunda Bitcoin’in 7.080 dolara doğru bir geri çekilme yaşayabileceğini de ekliyor. Hisse senedi analiz şirketi Trefis, 5 Haziran tarihinde yayınladığı bir blog gönderisinde, 15.000 dolar olan yıl sonu Bitcoin fiyat tahminini 12.500 dolar seviyesine indirdi.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin