4 uzman yönü çizdi! Bir sonraki boğa koşusunda Bitcoin nereye ulaşacak? Fiyat tahminleri...
4 uzman yönü çizdi! Bir sonraki boğa koşusunda Bitcoin nereye ulaşacak? Fiyat tahminleri...

Bitcoin fiyatı yönünü arıyor! İşte 2 analistten yön tayin eden BTC tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen haftaki kan banyosundan sonra, Bitcoin fiyatı düşmeye başladı gibi görünüyor. Altcoin’ler ise pazar liderinin ayak izlerini takip etmeye devam ediyor. Analistler, henüz kesin bir yükseliş göstermemesine rağmen, kripto para piyasasının önümüzdeki günlerde daha fazla fiyat artışı elde etmek için kendisini konumlandırdığını söylüyor.

Josh Olszewicz: “Bitcoin yeni zirvelere çıkmaya hazır!”

Josh Olszewicz kısa süre önce BTC’nin dört saatlik grafiğinin şu anda birçok olumlu sinyale işaret ettiğini belirtti. Bunlar arasında “gelişmekte olan” kısa vadeli bir ters baş ve omuz deseni, bir Ichimoku Bulutu ve bir boğa Williams Alligator göstergesi bulunuyor. Analist BTC’nin şimdi zirveye çıkmasını bekliyor.

Olsewicz, Bitcoin için fiyatı yükseliş yönünde değerlendiren tek analist değil. Financial Survivalism  tarafından oluşturulan bir gösterge yakın zamanda bir günlük Bitcoin grafiğinde bir alım sinyalini ortaya koydu ve bu durum yaklaşmakta olan bir iyileşmenin göstergesi olarak görülebilir.

Big Chonis: “Bitcoin’in yönünü belirleyecek ay Ekim.”

Big Chonis isimli analist kısa süre önce Bitcoin’in teknik göstergelerinin şu anda güvencesiz bir konumda olduğunu belirtti: Fiyat 12 haftalık EMA ve orta Bollinger bandının üzerindeyken, Stochastic RSI düşüş eğiliminde ve denge hacmi 2019 seviyesinden önemli bir gerileme yaşadı. Bu nedenle analist Bitcoin boğaları için “Ekim’in çok önemli olacağı” sonucuna vardı.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin