İşte 4 ünlü uzman ve analistten dev Bitcoin fiyat tahmini
İşte 4 ünlü uzman ve analistten dev Bitcoin fiyat tahmini

İşte 4 ünlü uzman ve analistten dev Bitcoin fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen hafta, aniden Bitcoin fiyatı 1.000 dolardan fazla düştü. Basın zamanında ise BTC, 8 bin doların üzerinde işlem yapıyor. Bitcoin’nin son çöküşüne rağmen, çoğu analist ve uzman hala BTC fiyatının yakında aya gideceğine inanıyor. Son zamanlarda yapılan en cesur tahminler birlikte bakalım…

John McAfee: Bitcoin 1 milyon dolar olacak

Son zamanlarda, dünyaca ünlü kripto boğası ve ABD başkan adayı John McAfee, 2020’nin sonunda Bitcoin fiyatının 1 milyon dolara varacağını tahmin ettiğini doğruladı ve öngörüsünü ttekrarladı.

BayernLB: BTC başına 90.000 dolar

Münih’te bulunan bir banka olan BayernLB, geçen gün bir rapor yayınladı. Belgede, araştırma ekibi yaklaşmakta olan halving olayının mevcut Bitcoin fiyatına henüz etki etmediğini söyledi ve 90.000 dolarlık öngörüde bulundu.

Tim Draper: 250.000 dolar muhafazakar bir tahmin

Son zamanlarda, tanınmış yatırımcı ve bir Bitcoin destekçisi olan milyarder Tim Draper, BTC’nin 2022’nin sonuna kadar 250.000 dolara ulaşacağı yönündeki önceki tahmininin oldukça muhafazakar olduğunu belirtti.

Crypto Godfather: Bitcoin 20 bin dolara ulaşacak

Cesur tahminlerin en mütevazı olanı, Twitter’daki ‘Crypto Godfather’ kullanıcısı tarafından yapıldı. ‘Crypto Godfather Bitcoin’in 20.000 dolara ulaşacağına ve topluluğun sabrına ihtiyaç duyduğuna inanıyor.

News.U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin