2021'de gizlilik coin'leri: Fiyatı 1 yılda 5 kat artan bu coin için sırada ne var?
2021'de gizlilik coin'leri: Fiyatı 1 yılda 5 kat artan bu coin için sırada ne var?

Bitcoin fiyatı tırmanış için hazır olduğunu gösteriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin fiyatı (BTC), yükseliş hareketleri göstermeye başladığında satış fiyatından yoruldu.
  • Fibonacci uzantı aracını bu potansiyel sıçrama üzerinde uygulamak, sıradaki bir sonraki hedefleri gösterir.
  • Teknik göstergeler hala satıcıların üst ellere sahip olduğunu gösteriyor.
  • Grafikte görüldüğü üzere, Bitcoin fiyatı tırmanış için hazır olduğunu gösteriyor.

Bitcoin fiyatının düzeltilmesi bekleniyor ve BTC’nin bir tırmanış için hazır olduğu görünüyor. Ancak teknik göstergeler henüz bunları desteklemeye yetişemedi.

Bitcoin fiyatı tırmanış için bir hamle bekliyor

100 SMA, en az direnç yolunun aşağı yönde olduğunu belirtmek için hala uzun süreli 200 SMA’nın altında. Bu, fiyat hareketlerinin geri dönmekten daha fazla devam edeceğini göstermekte. Bununla birlikte, fiyat 100 SMA dinamik dönme noktasından sonra, yükselme momentumunun erken bir sinyali olarak hareket etmekte.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), bir miktar satın alma ivmesinin kaldığını göstermek için harekete geçti. Ancak osilatör tükenmeyi yansıtacak aşırı alım koşullarına yaklaşıyor. Benzer şekilde stokastik kuzey yönünde ilerler, böylece Bitcoin fiyatı uygun olabilir. Ancak osilatör de aşırı alım seviyesine yaklaşıyor. Geri dönüş, satıcıları bir kez daha çekebilir.

Bitcoin fiyatı tırmanış için hazır olduğunu gösteriyor
Bitcoin fiyatı tırmanış için hazır olduğunu gösteriyor

Boğalar kontrol altında kalabilirlerse, Bitcoin fiyatını %38,2 oranında veya 9.279 dolarda bir sonraki potansiyel direncine kadar itebilirler. %50’lik uzantı, 9.700 dolarlık ana psikolojik seviyenin yanında yer alırken, %61,8’lik uzantı 10.000 dolarlık yüksek bir hızla yükseliyor. Daha güçlü bir yükseliş baskısı, %76,4’lük uzatma veya 10.705 dolarlık seviyedeki taze yüksek seviyelere ya da 11.461 dolarlık tam genişlemeye dayanabilir.

Bitcoin’in pazar faktörleri

Şimdilik, piyasa gözlemcileri Bitcoin ile ilgili madencilik enerji maliyetlerine çok fazla dikkat ediyor. Bu, özel kripto para biriminin sürdürülebilirliği konusunda şüpheler doğuruyor. Ancak haftaya iyi başlamak için endüstrideki iyileşmiş duygular yeterli desteği sağlıyor gibi görünmekte.

İleriye baktığımızda, FOMC spot ışığı tekrar dolar hareketlerine dönüştürebilir. Çünkü daha sıkılaştırıcı ipuçları bir kez daha ABD borsa fiyatının daha yüksek seviyelere çıkmasına neden oldu. Üstüne çıkmak için, jeopolitik riskte bir getiri, riskli varlık üzerinde ağırlaşabilir.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin