Ethereum yüksek seviyelerde kalmak için çabalıyor
Ethereum yüksek seviyelerde kalmak için çabalıyor

Ethereum yüksek seviyelerde kalmak için mücadele ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ethereum (ETH) fiyatı çekişe geçti ve ABD doları karşısında 690 dolar ve 700 dolar direnç seviyelerinin üzerine çıktı.
  • ETH/USD paritesinin saatlik grafiğinde 704 dolarlık destek ile oluşturulan önemli bir bağlantı trendi hattı bulunmakta.
  • Parite, 704 dolarlık desteğin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde kalmak zorunda.
  • Teknik verilere göre, Ethereum yüksek seviyelerde kalmak için mücadele ediyor.

Ethereum fiyatı ABD doları ve Bitcoin karşısında pozitif bir bölgede. ETH/USD paritesi, 715 doların üzerindeki kazançları artırmak için 100 saatlik SMA’nın üzerinde kalmalı.

Ethereum yüksek seviyelerde kalmak için çabalıyor

Geçtiğimiz birkaç seans, Ethereum fiyatında çoğunlukla ABD doları karşısında 690 dolar ve 700 dolar direnç seviyelerini aştığı için olumlu oldu. Fiyat bile 720 dolar seviyesinin üzerinde yükseldi, ancak kazançlar 740 dolara uzamadı. Fiyat aşağı yönlü bir düzeltmeye başlamadan önce 724,8 dolardan yüksek bir değer oluşturuldu. Düştü ve 720 dolar ve 715 dolar seviyelerinin altına taşındı.

Düşüş sırasında, son dalganın %23,6 Fib düzelme seviyesinin altında 683,4 dolardan 724,8 dolara kadar bir kırılma yaşandı. Ancak, aşağı yönde 700 dolar seviyesinin üzerinde birçok destek var. Ayrıca ETH/USD paritesinin saatlik grafikte 704 dolarlık destekle oluşturulmuş önemli bir yükseliş trendi hattı da bulunmakta. Aynı eğilim çizgisi, son dalganın %50 Fib düzelme seviyesinin yakınında 683,4 dolardan 724,8 dolara yükseldi. Daha da önemlisi, 100 saatlik basit hareketli ortalama 700-702 dolar civarında. Bu nedenle, fiyatın 700-704 dolar civarında güçlü teklifler bulması muhtemel.

Ethereum yüksek seviyelerde kalmak için mücadele ediyor
Ethereum yüksek seviyelerde kalmak için mücadele ediyor

Grafiğe bakıldığında, Ethereum 704 dolar ve 100 saatlik SMA’nın üzerinde olduğu sürece daha da yükselecek. En üstte, 724 dolarlık son yüksek seviyenin üzerindeki bir kırılma, kapıları 740 dolarlık direncine doğru itmek için açabilir.

Teknik göstergelerle Ethereum fiyat analizi

Saatlik MACD: MACD hafifçe düşüş bölgesine yerleştirilir.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): RSI 50 seviyesini korumak için mücadele ediyor.

Büyük Destek Seviyesi: 700 ABD doları

Büyük Direnç Seviyesi: 724 ABD doları

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin