Bitcoin fiyatı için şimdi yön neresi?
Bitcoin fiyatı için şimdi yön neresi?

Bitcoin fiyatı Şubat ayından bu yana en düşük seviyesini gördü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı Cuma günü 6.000 doların altına düştü ve fiyat 2018 yılı için yeni bir düşüş yaşadı. Bitcoin yazım sırasında %6 oranında düşüşle 6.138 dolardan işlem görüyor. Lider kripto para şu anda, 105 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Lider kripto paranın işlem hacmi de yılın en düşük seviyesini gördü

CoinDesk’in Bitcoin Fiyat Endeksi (BPI), 6 Şubat’ta gerçekleşen 5.947 dolar seviyesinin en düşük seviyesini aşarak 21:51 UTC’de 5.938,18 dolara kadar düştü. Bitcoin fiyatı dünkü ticaretinden bu yana 700 dolardan fazla düşüş gösterdi. BPI’ya göre, kripto para biriminin piyasa hacmi de düşerek 102 milyar dolar seviyelerine kadar geriledi. Bu rakamla lider kripto paranın işlem hacmi de yılın en düşük seviyesini gördü.

Bitcoin fiyatı Şubat ayından bu yana en düşük seviyesini gördü
Bitcoin fiyatı Şubat ayından bu yana en düşük seviyesini gördü

Bitcoin fiyatı için şimdi yön neresi?

Bitcoin fiyatına ilişkin son durumu değerlendiren analist Omkar Godbole, dün teknik verilerin bu hafta sonu boyunca düşüş trendini desteklediğini ve 6.000 doların aşağısındaki seviyelerin görülebileceğini belirtti. Ayrıca analiste göre, Bitcoin’de önümüzdeki günlerde 5.090 dolar seviyelerine kadar olan bir düşüş muhtemel görünüyor. Omkar Godbole bu düşüşü, uzun dönemli teknik grafiklerin de ayı piyasası eğilimini yansıtması nedeniyle desteklediğini belirtiyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin