Bitcoin fiyatı
Bitcoin fiyatı son bir ayın en düşük seviyelerine ulaştı!

Bitcoin fiyatı son bir ayın en düşük seviyelerine ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı son bir ayın en düşük seviyesine ulaştı. Çarşamba günü öğleden sonra Bitcoin fiyatı işlem sırasında 8.300 doların altına indi.

Bitcoin fiyatı son bir ayın en düşük seviyelerinde

Bitcoin Fiyat Endeksi (BPI), baskı süresinden itibaren 8.287,98 dolar seviyesine kadar düşerek, gün içinde 1.000 dolardan fazla bir düşüşü temsil etti. BPI verilerine göre, Çarşamba günkü işlem seansı 9.144,15 dolar olarak başladı.

Bitcoin fiyatı son bir ayın en düşük seviyesine ulaştı
Bitcoin fiyatı son bir ayın en düşük seviyesine ulaştı

Bitcoin’in teknik tablolarda önerilen 8.000 dolar seviyesine yaklaştıkça, genel işlem hacminde bir düşüş yaşandı. Aynı zamanda, son günlerde Bitcoin fiyatı sürekli bu aralıkta dalgalandı. Bir hafta öncesine göre Bitcoin fiyatı 10.000 doların altına düşmeden önce 10.000 doların üstüne çıktı.

Kripto para birimlerinin volatilitesi yüksek

BPO verileri, günün açık olmasından bu yana yaklaşık olarak yüzde 9,1’lik bir düşüşü görerek, 8.308,82 dolarlık bir fiyatla işlem görmektedir.  13 Şubat’ta Bitcoin fiyatı 8.370,48 dolar seviyesine kadar geriledi.

Bu hafta, Bitcoin fiyatlarında görülen volatilite, diğer kripto para birimleri için de aynıdır. Kripto para birimlerinin fiyatlarını izleyen OnChainFX’in yayınladığı veriler, piyasa değeri en yüksek olan 20 dijital paranın gün boyu düştüğünü gösteriyor.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin